De klanten aan het woord

Wat vind je van onze nieuwe handwerk website?

Hoe de klanten onze shops ervaren is belangrijk voor ons.

Deze nieuwe site wordt nog verder vorm gegeven. We willen ze zo aangenaam mogelijk maken voor alle bezoekers. 

Het is natuurlijk onmogelijk aan alle wensen van iedereen tegemoet te komen, aangezien de wensen van de ene soms compleet tegengesteld zijn aan die van een andere, maar we houden bij de verdere uitbouw van de site zoveel mogelijk rekening met de feedback die onze klanten ons geven.

Bezoek je deze website voor het eerst? Of heb je onlangs hier een bestelling geplaatst? Dan willen wij graag horen of alles naar wens is verlopen is. Bij een eerste bestelling zullen we jou sowieso een mailtje sturen na de levering.
Vond je het gemakkelijk om de site te gebruiken? Vond je snel wat je zocht? Heb je goed je weg gevonden binnen de site? Heb je nog verdere opmerkingen? Zijn er dingen die jou onlogisch lijken of die je moeilijk vindt?  Laat het ons weten. Alle informatie is welkom.

Misschien vind je het ook interessant te weten wat anderen denken? Hieronder kan je lezen hoe anderen deze shop ervaren, en als ook jij ons iets toestuurt, dan komt het ook hieronder te staan (familienamen en e-mailadressen van inzenders verschijnen om privacy redenen niet op de site) 

We zijn benieuwd naar jullie antwoorden en bedanken jullie alvast voor de medewerking.


"Ik ben heel tevreden met de bestelling, mooi product en vlot geleverd. Ik heb via facebook ook een aanbeveling gedaan. ik was op zoek naar diamond paintings en kwam via reclame op Facebook op jullie site terecht. Daar een beetje gesnuffeld en toe zag ik die mooie kussentjes in kruisjessteek"

(Veerle)


"Dag Nancy,

Hartelijk dank voor het versturen van mijn bestelling! Ik heb het pakketje een paar dagen geleden ontvangen, en ik ben zeer blij met de prachtige kruissteekpakketjes van Orcraphics (hek en kat op bezem). Dat is een merk dat mij nog onbekend was. Nederlands denk ik. Zeer origineel! Een dikke pluim voor uw website!

Ook bedankt voor de leuke en lieve verrassing! Tof!

Met de allermeeste dank!

Christiane"


"Ik heb nafra handwerken per toeval gevonden op Internet Door op zoektocht te gaan naar een handwerkje voor de kleindochter. Was aangenaam verrast dat er zoveel keuze is. Ook de levering ging vlug, en bij verrassing zat er nog een handwerkje bij . Dit als voorproefertje voor een volgend handwerk."

(Anny)


"Beste,

De website is heel overzichtelijk en bestellen is eenvoudig. Wij zijn per toeval bij jullie op de site gekomen via Google omdat we naar diamond paintings aan het zoeken waren. Ik was bijzonder aangenaam verrast door de snelle levering en het kadootje dat erbij zat. Heel goede service !!

Wij zullen zeker nog bestellen bij jullie.

Met vriendelijke groeten,

Dirk en sandra"


"Hallo,

Wat fijn zo'n mailtje!

Ik heb jullie gevonden door op internet te zoeken naar borduurpakketen in België.

Ik vind het erg leuk om op jullie site rond te snuisteren. Op die manier heb ik ook de producten gevonden die ik heb besteld.

Nu zoek ik echter een specifiek pakket en ik vind geen zoekfunctie op jullie website. Dat vind ik een beetje jammer.

Staan jullie dit weekend ook op de handwerkbeurs in Gent? Anders zie ik jullie daar!

Groetjes,

Tinneke"

Reactie van Nafra: Er staat wel degelijk een zoekmachine op de site hoor. In de blauwe balk bovenaan staat helemaal rechts "zoeken". Klik in dat vak en je kan je zoekwoord intikken. Hou er wel rekening mee dat een zoekmachine alleen exacte resultaten toont van wat je intikt, dus als je zoekt naar "poezen", dan krijg je alleen de resultaten waar dat exacte woord in gebruikt is. Resultaten met "poes" komen dan niet tevoorschijn. Als  het om een specifiek iets gaat, dan mag je ons ook altijd mailen.
Handwerkbeurzen doen we niet. Dat standgeld geven we liever uit aan geschenken en verrassingen die rechtstreeks in de handen van onze klanten vallen ;-).
 


"Ik heb een paar weken geleden wat besteld en kreeg het pakketje na 4 daggen thuis gestuurd er zat een weekend tussen ik was verbaast dat er cadeautje er in zat en dat ik vriendelijk werd geholpen met het mail verkeer daardoor nog maar wat besteld en dat was ook binnen 2 daggen binnen en toen ging alles goed en er zat weer een cadeautje in wat ik heel leuk vond en werd ik ook vriedelijk geholpen en ik heb jullie via Facebook gevonden hartelijk bedankt voor de goede service groetjes van moniek"


"Beste

Ik heb jullie bestelling goed ontvangen.

Ik heb een gehandicapte dochter die graag eens een handwerkje doet in voorgedrukte kruisjessteek.

Ik kocht altijd in handwerkwinkels maar de keuze op jullie webside is veel uitgebreider.

Hartelijke dank voor jullie vlotte levering.

Mvg

Greta"


naar volgende pagina met klanten ervaringen