Interessant om te weten...

Interessante informatie bij Nafra: 

over handwerkpakketten (borduren, knopen,...), diamond painting pakketten,...

maar ook over geschenken, verrassingen, wedstrijden, en meer...

...

 

10-gratis-kerstpakketje.jpg

Ontvang nu gratis een mini-telpakketje voor kerst. Zo kan je rustig aan je decoraties beginnen, nu je nog alle tijd hebt. Kijk hier hoe je het gratis in handen kan krijgen.

 


 

10-17b.jpg

De eerste levering diamond paintings van Disney en Hello Kitty is binnen. Wij verwerken vandaag (donderdag 18 oktober) eerst de bestellingen van iedereen die in voor-order besteld had. Daarna volgen de latere bestellingen, in volgorde van betalingsontvangst. 

Denk op tijd aan Sinterklaas en de kerstman!  Bekijk hier alle modelletjes, maak je keuze en bestel vandaag nog. Dan ben je zeker dat je alles op tijd in huis hebt. Wij weten immers niet of de fabrikant zal kunnen volgen met leveren, aangezien dit een totaal nieuw product is voor hen.

 


 

10-08-nieuw-merk-300.jpg

Binnenkort komt er een nieuw merk telpakketten in onze collectie. Als je in de mailinglijst zit, dan zal je binnen een paar dagen via onze nieuwsbrief te weten komen welk merk dat gaat zijn. Stay tuned...

Krijg je de nieuwsbrief nog niet?  Laat je toevoegen en het komt in orde.

Update vrijdag 12 oktober: vanaf vandaag kan je een gratis mini-testpakketje aanvragen. Ontdek er alles over...

 


    

test2-300.jpg

Als je telpakketten borduurt, dan weet je dat het ontspannend werkt,  maar wist je ook dat je er ook anderen mee kan helpen? Ontdek er alles over...
Update 3 oktober: Stem voor de tekst die volgens jou het beste weergeeft wat telpakketten voor je doen op gebied van het naar beneden halen van stress, en win misschien een handwerkverrassing, als jouw keuze een van de winnaars wordt. (klik op de link hierboven om deel te nemen aan de stemming)

Update 17 oktober: Vandaag allerlaatste dag om je stem uit te brengen

Update 19 oktober: de stemmen zijn geteld en de winnaars zijn bekend gemaakt


 

test-3-300.jpg

Herfst handwerkpakketten en diamond paintings:  Ontdek het allemaal.