Interessant om te weten...

Interessante informatie bij Nafra: 

over handwerkpakketten (borduren, knopen,...), diamond painting pakketten,...

maar ook over geschenken, verrassingen, wedstrijden, en meer...

...

december-geschenk2.jpg

Dit feestelijke geschenk, bestaande uit 3 geurkaarsjes (citroen) met kaarsenhoudertje + geurstokjes met houdertje in de vorm van een blad, nu gratis bij je bestelling van minimum € 100,- als die meteen betaald is. Als je bestelling aan de voorwaarden voldoet, dan voegen we het geschenk automatisch aan je pakje toe. (enkel in december en zo lang de voorraad strekt - max. 1 per gezin)

...

11-27-riolis.jpg

De eerste pakketten van ons laatste nieuwe merk "Riolis". Bekijk ze hier.


sint.jpg

Denk op tijd aan de Sint en de kerstman! 

Wanneer de drukste tijd van het jaar aanbreekt, sluiten onze leveranciers voor inventaris en eindejaarsperiode. De pakketten die dan bij ons uitverkocht zijn, zullen pas in de loop van januari terug binnenkomen, veel te laat om nog als geschenk te kunnen dienen voor Sinterklaas, kerst en nieuwjaar. 

Wees slim en bestel op tijd (in november), zo weet je dat je je favoriete artikelen snel in huis hebt en kan je van de feestmaand genieten zonder stress...

Heb je er toch te laat aan gedacht en heb je dringend nog iets nodig? Zet in het opmerkingen vak van je winkelwagentje tegen welke datum je het geschenk nodig hebt. Als levering niet meer op tijd zou lukken, dan laten we het jou weten via mail zodat je desgewenst je bestelling nog kan aanpassen (of annuleren).

naar de collectie handwerk- en diamond painting pakketten


 

10-gratis-kerstpakketje.jpg

Ontvang nu gratis een mini-telpakketje voor kerst. Zo kan je rustig aan je decoraties beginnen, nu je nog alle tijd hebt. Kijk hier hoe je het gratis in handen kan krijgen.

 


 

10-08-nieuw-merk-300.jpg

Binnenkort komt er een nieuw merk telpakketten in onze collectie. Als je in de mailinglijst zit, dan zal je binnen een paar dagen via onze nieuwsbrief te weten komen welk merk dat gaat zijn. Stay tuned...

Krijg je de nieuwsbrief nog niet?  Laat je toevoegen en het komt in orde.

Update vrijdag 12 oktober: vanaf vandaag kan je een gratis mini-testpakketje aanvragen. Ontdek er alles over...

 


test-3-300.jpg

Herfst handwerkpakketten en diamond paintings:  Ontdek het allemaal.