Wedstrijd Facebook-3

Wedstrijden en uitslagen

 

Beste mensen,

Gun de winnaars van onze wedstrijden en lotingen altijd het plezier om hier zelf te ontdekken dat ze gewonnen hebben aub. Zet hun namen niet zo maar op Facebook.

Alvast bedankt ;-)


November: wedstrijd "Bedenk een grappige titel voor de 3 handwerkpakketten van de foto's" 

11-24-morning.jpg 11-24-beer.jpg  11-24-pooh.jpg 

De wedstrijd zelf  kan je hier nog nalezen.

Herken jij hieronder een (of meerdere) van je antwoorden + je profielfoto? Dan ben jij bij de 10 nafrahandwerk vrienden die een aankoopbon van € 10 hebben gewonnen. 

 

Maar eerst even de antwoorden die wij het grappigste vonden:

 

Bij foto 1:
natte voeten - ondergelopen - zoek de boot - luxe zwembad aan je deur - opblaasboot mee voor naar het dorp - die regendans was toch niet nodig - waar is dat bootje, hier is dat bootje - fout geparkeerd

 

Bij foto 2:
moderne chirurgie - ik breng je hart terug kreng - hart gevonden 

 

Bij foto 3:
zij zijn groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk - we maken Igor onzichtbaar - de wurgers - grab the donkey

 

Is hier een antwoord van jou bij? Of zelfs meerdere? En vind je hieronder je profielfoto terug? 

Dan heb je gewonnen en schenken we jou een aankoopbon van 10 Euro.

win4.JPG

win3.JPG

win5.JPG

win2.JPG

win1.JPG

win10.JPG

win9.JPG

win8.JPG

win11.JPG

win7.JPG

win6.JPG

Gewonnen? Stuur ons een  e-mail (klik op de link of stuur een mail vanuit je eigen mailprogramma naar nafra (at) nafra (punt) eu) met als onderwerp "Joepie, ik heb gewonnen". In de mail zet je je volledige naam + volledig (huis)adres. Je krijgt 2 weken de tijd om ons te contacteren (= tot en met vrijdag 14 december). We antwoorden binnen 1 werkdag op je mail. Je krijgt een kortingcode toegestuurd met een waarde van 10 Euro, die je op deze website mag gebruiken bij je eerstvolgende aankoop. 

Niet gewonnen? Niet getreurd... Lees aandachtig onze nieuwsbrieven en blijf onze vriend op Facebook. (Ben je er nog niet bij? Stuur een vriendschapsverzoek) Er komen nog wel meer kansen uit de lucht vallen...

Krijg je geen nieuwsbrief en ben je geweldig geïnteresseerd in handwerkpakketten en/of diamond paintings? Laat je gegevens toevoegen aan onze mailinglijst. Dan krijg je de creatieve nieuwigheden rechtstreeks in je mailbox, samen met speciale aanbiedingen, interessante weetjes, wedstrijden en meer...


November 2018 - wedstrijd assortiment mini-telpakketjes kerst

winnaar-kerstassortiment3.JPG

Herken jij hieronder je antwoord en je profielfoto? Dan heb jij dit assortiment van 15 verschillende kerstpakketjes gewonnen (telpakket voor beginners).

Stuur ons een  e-mail (klik op de link of stuur een mail vanuit je eigen mailprogramma naar nafra (at) nafra (punt) eu) met als onderwerp "Joepie, ik heb gewonnen". In de mail zet je je volledige naam + volledig (huis)adres. Je krijgt 2 weken de tijd om ons te contacteren. We antwoorden binnen 1 werkdag op je mail en daarna krijg je het pakket gratis toegestuurd. 

Heb je niet gewonnen? En heb je toch graag deze leuke handwerkjes in je kerstboom, voor het raam of aan de muur? Bestel ze via deze pagina (met bundelkorting). Er zijn ook assortimentjes met 3 en 5 stuks (eveneens met bundelkorting). En je kan ze ook afzonderlijk aankopen (zonder korting)

winnaar-kerstassortiment.JPG  winnaar-kerstassortiment2.JPG


Augustus 2018 - Secret Stitch Along september

SSA-500.jpg

 

Win de prijs van het pakket terug - of win een andere, leuke handwerkverrassing

Update 17/09: deelname aan deze wedstrijd is afgesloten. Iedereen die een antwoord heeft ingestuurd: Alle inzendingen worden bewaard tot het laatste gedeelte van het patroon bekendgemaakt is en dan wordt een winnaar getrokken die de aankoopprijs van het pakket terugwint + een aantal extra winnaars die een leuke handwerkverrassing toegestuurd krijgen.

De uitslag van de trekking wordt op onze website bekend gemaakt.

Volg onze pagina "nieuws"!

 

 

Op dit moment is het onderwerp van de nieuwe  Secret Stitch Along - die start in september - nog niet bekend. Op de fabrikant na, weet niemand wat het gaat worden. En daarvan maken we bij Nafra een raad-wedstrijdje.

Iedereen mag deelnemen en kan een handwerkverrassing winnen. 

Heb je het pakket bij ons gekocht? Dan neem jij deel aan een extra trekking en maak je kans de prijs van het pakket terugbetaald te krijgen, in harde Euro's, op je bankrekening.

 

De regels van het spel:

Iedereen mag raden wat er gaat op staan ( 1 woord insturen). Eens de stitch along klaar is, zien we wat er allemaal op staat en weten we welke antwoorden allemaal als goed gerekend kunnen worden. De inzendingen van iedereen die een juist antwoord heeft ingestuurd nemen deel aan de wedstrijd.

De antwoorden van diegenen die het pakket bij ons hebben aangekocht gaan eerst in de ton en daaruit wordt 1 winnaar getrokken die de prijs van het pakket terugbetaald krijgt.

Daarna gaan ook de antwoorden van alle anderen erbij en worden er nog een aantal extra winnaars getrokken die een leuke handwerkverrassing krijgen. Aantal is afhankelijk van het aantal deelnemers, hoe meer antwoorden we binnen krijgen, hoe meer verrassingen we gaan uitdelen.

 

Deelnemen kan je op volgende manieren:

- via  mail (klik op de link) 

- stuur ons de bevestiging van je bestelling terug en zet daar je antwoord bovenaan op (verander het onderwerp in "Secret Stitch Along")

Heb je het pakket al bij ons aangekocht? Dan zal je een mail krijgen over deze wedstrijd. Die mag ook gebruikt worden om je antwoord in te sturen (onderwerpvak niet veranderen aub).

- onze  Facebook pagina

 

Om deel te nemen via mail:

- klik hierboven op de mail link

- zet in het onderwerpvak: "Secret Stitch Along"

- schrijf in je mail: 1 woord dat je als antwoord geeft + je volledige naam + (huis)adres

Om deel te nemen via Facebook:

- klik hierboven op de Facebook link

- zoek ons bericht over de wedstrijd

- schrijf in een reactie het woord dat jij als antwoord wil gebruiken

 


Niet gewonnen? Niet getreurd. Blijf ons volgen. Misschien ben jij wel de volgende winnaar... 

Ook meedoen aan onze andere Facebook wedstrijden en lotingen? Koppel je account aan de onze (stuur een vriendschapsverzoek en je bent er bij).

Naar onze collectie handwerkpakketten.


Naar  de hele collectie handwerkpakketten.