borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

35 jaar Nafra

Nafra Handwerk - Geschreven op 30.12.2020

In 2021 bestaat Nafra 35 jaar.  

Dat wordt gevierd samen met de klanten.   

We hebben grote plannen :-)   


Update zaterdag 2 januari:   

Ben je al klant bij ons?   Kijk dan snel je mailbox na.   Vanmorgen werd er een heel speciale mail verstuurd.  


Update zaterdag 16 januari:  

Dit jaar brengen we een eigen lijn borduurpakketten met telpatroon uit.   Onze klanten en clubleden mochten er al in preview kennis mee maken.   Vandaag wordt de eerste serie aan het grote publiek voorgesteld.  

Nafra handwerkpakketten

 

Update zaterdag 13 februari

De winnaars van de eerste 35-jaar-Nafra loting zijn getrokken. Volgende week krijgen de klanten een mail met link naar de uitslag....  

 

Update woensdag 17 maart

De tijd gaat snel!

Nafra handwerkpakketten


De laatste maand hebben de klanten en clubleden een preview geproefd van leuke paaseitjes en bladwijzers, die daarna ook openbaar werden gemaakt, voor iedereen zichtbaar én een nieuw model knooptapijt (in 3 maten leverbaar) met bijhorende kussens. Dit is knopen zoals je het nog nooit hebt gezien!

En vandaag kregen ze een mail met een link naar de uitslag van de 2de 35-jaar-Nafra loting


update vrijdag 16 april

Vandaag krijgen de clubleden weer een mail met nieuwe Nafra pakketten + bijhorende clubaanbieding en een link naar de uitslag van de 3de 35-jaar-Nafra loting .


update donderdag 29 april

Vandaag wordt de serie "feest" telpakketten, waar clubleden eerder al kennis mee maakten, openbaar voorgesteld. 

Deze pakketten kan je personaliseren, als je dat wenst, maar je kan ze evengoed zonder personalisatie maken.

 

update vrijdag 30 april

Een nieuw duo knooppakketten: "Hippi"... eentje "klassiek" te knopen waar niet eens een telpatroon voor nodig is + een bijhorend kussen in de Espiccato techniek (wel met telpatroon)


update vrijdag 13 mei

Deze morgen hebben de klanten een heel speciale mail ontvangen. 

En ze hebben ook een nieuwe link gekregen naar de uitslag van de 4de 35-jaar-Nafra loting.


update woensdag 16 juni

Vandaag kregen de clubleden weer een mail met een preview naar een nieuwe serie Nafra telpakketten. Niet-leden zullen weer nog een paar weken moeten wachten eer zij ze te zien krijgen.

Bij de preview hoorde ook een aanbieding + de toegang naar de uitslag van de juni winnaars.


update donderdag 1 juli

Vanaf vandaag openbaar op de site: een serie mandala's met bijhorende bladwijzers. 


update vrijdag 9 juli

Vandaag hebben de clubleden weer een heel speciale mail gekregen, waarin ze een nieuw soort geheim ontdekken.


update donderdag 5 augustus

Deze week zijn de eerste "nieuw soort geheim" pakketten verstuurd. Ondertussen staan ze ook openbaar op de website en kan iedereen ze bestellen.

Sneak Peek Secret Stitch


update vrijdag 27 augustus
Gisteren hebben de clubleden een mail gekregen met een speciale leden aanbieding. Dat is deze keer een limited edition knooppakkettenbundel aan speciale clubledenprijs.


update woensdag 8 september

Vorige week kregen de clubleden een speciale aanbieding voor Kerst via mail toegestuurd. Vandaag worden de laatste speciale pakketten verstuurd en morgen zouden jullie ze allemaal in huis moeten hebben.


update zaterdag 2 oktober

De voorbije weken hebben de clubleden meerdere keren een clubaanbieding gekregen. Gisteren was er weer een nieuwe, met in preview 2 nieuwe dierenpakketten van de Nafra collectie telpakketten. Binnen een paar weken komen ze openbaar op de site en vanaf dan zal iedereen ze kunnen bestellen. Voorlopig zijn ze nog voorbehouden voor de clubleden.


update maandag 18 oktober

De clubleden kregen deze ijsberen en pinguïns telpakketten al in preview te zien en konden ze al bestellen. Vandaag worden ze voor iedereen zichtbaar en bestelbaar. Allebei de modellen zijn van hoek tot hoek volledig vol te borduren en bij allebei kan je zelf kiezen met welke stof je ze neemt.

We zullen ze beginnen uitleveren vanaf eind oktober en versturen in volgorde van betalingsontvangst.


update dinsdag 2 november

Deze nieuwe serie knooptapijten met telpatroon werden eerder al aan de clubleden voorgesteld, die ze als eerste konden bestelling. Vandaag worden ze openbaar getoond en kunnen ook niet-leden ze aankopen


update 4 november

Vandaag vernemen de clubleden al iets over onze plannen voor 2022. Zij krijgen als eerste de kans om zich aan te melden en daarbij nog een extra voordeel te ontvangen. 


update 11 november

De Clubleden hebben nog exact 1 week de tijd om het extra voordeel te pakken te krijgen en er wordt ook nog een 2de deel van de plannen uit de doeken gedaan...

update 17 december

Clubleden opgelet: Vandaag krijgen jullie rond 11 uur de clubmail met daarin iets leuks om het 35-jaar-Nafra jubileumjaar feestelijk af te sluiten. 

update 30 december

Vandaag kregen de clubleden de laatste clubaanbieding van dit jaar: een preview van nieuwe borduurpakketten die rond eind januari leverbaar worden. Zij kunnen ze nu al bestellen, met een speciaal voordeel...