borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Het volgende merk in onze collectie handwerkpakketten: Riolis

Nafra Handwerk - Geschreven op 07.11.2018

Nafra stelt het volgende nieuwe merk borduurpakketten voor: Riolis  

riolis-500.jpg

Riolis is een Russische producent van handwerkpakketten met hoofdkwartier in Moskou.  Hun eigen ontwerpafdeling creërt prachtige pakketten, die over de hele wereld verkocht worden. Het bedrijf bestaat ondertussen al meer dan 20 jaar. 

Waar andere merken bij telpakketten gewoonlijk enkel de katoenen 6-draad gebruiken, heeft Riolis in een aantal pakketten een mix van zowel dit katoenen garen als fijn acryl garen. Bepaalde andere pakketten zijn dan weer volledig met acrylgaren of volledig met de gekende splitkatoen. Op onze website staat bij ieder Riolis handwerkpakket aangegeven met welk soort garen het geborduurd wordt.  

Acrylgaren heeft een heel ander effect als katoen, meer als fluweel. Daardoor zien vooral dieren en bloemen er meer levensecht uit.  

In de pakketten zit stof en garen van hoogwaardige, Europese kwaliteit en een telpatroon in kleur. De garens zijn op draadkaarten voorgesorteerd. Ook een werkbeschrijving in het Nederlands is voorzien bij elk pakket dat je via onze website van dit merk aankoopt.   

Let wel: de ontwerpen zijn niet van de gemakkelijkste. Voor beginners zijn ze dan ook niet echt geschikt. Enige ervaring met telpakketten is aangewezen, voor je een Riolis pakket aankoopt.  

Nafra heeft een eerste selectie van de Riolis collectie gemaakt die je nu via deze website kan bestellen. In de komende maanden zal ze nog sterk uitgebreid worden, dit volgens de voorkeuren van onze klanten.  

Heb je nog nooit met acrylgaren geborduurd en wil je het graag eens ondervinden? Dan kan je een (gratis) testexemplaar aanvragen.