borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Magic Needle of Chudo Igla als nieuwe merk

Nafra Handwerk - Geschreven op 12.09.2019

Magic Needle      

   

19-09-magic-needle-300.jpg

 

update 31 maart 2021:

Tot nu toe gebruikte Magic Needle goedkope stoffen in de pakketten. Vanaf 1 april komt daar verandering in en zullen ze de stoffen van topmerk Zweigart gaan gebruiken. De kwaliteit zal er stevig op vooruit gaan maar dat heeft dan ook gevolgen voor de prijs van de pakketten.

Wil je nog enkele pakketten van de goedkopere versie van dit merk in huis halen? Dan kan je nog snel een voorraadje inslaan tot zolang onze huidige voorraad strekt. De nieuwe leveringen die vanaf nu binnenkomen zullen met Zweigart stoffen zijn en zodra die binnen zijn, zullen de pakketten ook andere prijzen hebben.

Om het jou makkelijk te maken hebben we alle pakketten van Magic Needle die nog met de goedkopere stoffen kunnen geleverd worden, verzameld in 1 groep die enkel via deze link te bereiken is.

Wees wel snel want van de meeste modelletjes zijn op dit moment (ochtend 31 maart) nog maximum 4 stuks in voorraad bij ons.

Zodra iemand een laatste stuk bestelt, verschijnt de melding "uitverkocht" op het pakket en zal je het niet meer aan de huidige prijs kunnen krijgen, tenzij iemand zijn bestelling niet op tijd betaalt en we die annuleren. In dat geval kunnen bepaalde pakketten die als uitverkocht gemerkt stonden, toch tijdelijk nog even terug beschikbaar worden.


12 september 2019: nieuw merk in onze collectie "Magic Needle" 

Magic Needle (of Chudo Igla) is een Russische fabrikant en ontwerper van kruissteekpakketten.   Wat in 2002 als klein familiebedrijfje startte, is ondertussen een bedrijf geworden dat naar vele landen exporteert.    En vanaf nu zijn hun pakketten  ook bij Nafra te koop.    

De telpatronen zijn in kleur gedrukt op papier dat toch mat genoeg is om er op te kunnen aantekenen tot waar je bent gekomen.   De garens zijn van het merk Gamma.    

Alle modelletjes worden, zoals bij alle zichzelf respecterende merken, meerdere keren "test geborduurd" zodat je zeker kan zijn, voldoende garen in het pakket te hebben en de kleuren ook goed zitten.    

Wij breiden de collectie uit, volgens de ontwerpen, die het beste bij onze klanten in de smaak blijken te vallen.   Een eerste selectie kan je  nu bekijken en bestellen.   We leveren ze uit onze eigen voorraad.