borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Nieuw merk handwerkpakketten: Oven

Nafra Handwerk - Geschreven op 14.06.2018

Nafra stelt voor...  

een nieuw merk in handwerkpakketten:  

 

Oven-500.jpg  

"Oven"  

 

Oven is een Russische producent van handwerkpakketten.  

Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2000 en streeft sinds de allereerste dag steeds naar verbetering.  

De collectie bevat heel veel prachtige ontwerpen en breidt nog voortdurend uit.  De artikelen hebben een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.   In ieder pakket zit een duidelijk, groot telpatroon. De garens zijn op draadkaarten voorgesorteerd.   Ook een werkbeschrijving in het Nederlands is voorzien.

Er is een uniek team van grafisch ontwerpers en schilders aan boord, dat de prachtige en unieke schilderijen creëert, die dan in kruissteekpakketten getransformeerd worden.  

De collectie is heel gevarieerd waardoor klanten met alle mogelijke smaken en voorkeuren kunnen bediend worden. Iedereen vindt er wel iets naar zijn of haar smaak en zal er met plezier aan beginnen borduren.  

Nafra heeft een eerste selectie van de Oven collectie gemaakt en die zal steeds uitgebreid worden volgens de voorkeuren van onze klanten.  

 

Wens je te reageren op deze blogpost, dan kan je dat hieronder. Je mailadres verschijnt niet op de site.

(Het kan enige tijd duren voor je bericht hier te zien is.)

 

 

Reacties

20.06.2018 - GilberteVan Audenaeren

De paketten zien er prachtig uit,alleen hoop ik dat de patronen niet gekleurd zijn.

25.06.2018 - Nafra

Aan Gilberte, Dan gaan we jou moeten teleurstellen vrees ik. De patronen zijn bij Oven wel degelijk gekleurd. Maar het papier is wel mat en dus ook "bewerkbaar". En de kleuren onderscheiden zich ook duidelijk van elkaar. Klik eens een artikel open en scroll daar een beetje naar beneden. Dan zie je een voorbeeld van de inhoud van een Oven pakket. Het patroon staat er bij.

Reacties