borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

35 jaar Nafra

Maak iedere maand kans op een aankoop bon

 

Omdat Nafra dit jaar 35 jaar bestaat, staan er speciale dingen op het programma. Eén daarvan is deze maandelijkse loting.

 

 

Hoe werkt het?

Alle bestellingen van minstens € 50,- artikelwaarde, (zowel van onze minishop knooppakketten.be als van deze hoofdshop) die op tijd zijn betaald doen automatisch mee aan de trekking(en). Trekkingen (meervoud) want de bestellingen van in het begin van het jaar, blijven zitten tot het einde van het jaar, of tot ze als winnaar opgevist worden.

 

2 Tips:

Als jij je bestellingen dit jaar goed groepeert heb je meer kans dat je bij de winnaars bent. Bovendien, als je wint, heb je sowieso een bon met een hogere waarde gewonnen. Je hebt ook meer kans op winst als je vroeger in het jaar bestelt dan als je dat pas op het einde van het jaar doet. Hoe dat allemaal komt, ontdek je zo dadelijk.

 

In de praktijk:

We plaatsen 3 verschillende tonnen waaruit iedere maand de winnende ordernummers zullen geloot worden.

Van alle bestellingen met minstens 50 Euro artikelwaarde die op tijd betaald zijn, noteren we het ordernummer + de voornaam van de klant op een papiertje. Het papiertje wordt in 1 van de 3 tonnen gegooid.

- De 1ste ton is voor de ordernummers van de bestellingen met een artikelwaarde tussen 50,- en 100,- Euro
- De 2de ton is voor de bestellingen tussen 100,- en 250,- Euro
- De 3de ton is voor de bestellingen vanaf 250,- Euro

Rond de 10de van iedere maand wordt uit alle 3 de tonnen 1 winnaar getrokken, die een aankoop bon wint met volgende waarde:

- uit ton 1: De winnaar krijgt een bon ter waarde van 10 Euro
- uit ton 2: De winnaar krijgt een bon ter waarde van 20 Euro
- uit ton 3: De winnaar krijgt een bon ter waarde van 35 Euro

De aankoop bonnen kunnen vrij besteed worden op deze website, aan artikelen naar keuze.

De winnende bestellingen worden op deze website bekendgemaakt. Enkel het nummer van de bestelling + de voornaam van de klant worden vermeld (geen familienamen - geen woonplaatsen). De uitslag van de loting is enkel bereikbaar via een link die je in de ledenmail ontvangt. Blijf dus goed onze mails lezen.

 

Hou de ordernummers van al je bestellingen goed bij dit jaar, zodat je iedere maand kan komen kijken of een van jouw nummers gewonnen heeft. Hetzelfde systeem als bij tombolalotjes dus. De link naar de uitslag van de maand vind je na iedere nieuwe trekking in de ledenmail. De link in die mail is de enige toegang tot de uitslag. 

De winnaars dienen zich bij ons te melden via e-mail met hun volledige naam en adres + het nummer van hun winnende bestelling. Wij kijken na of het nummer overeenkomt met de volledige naam en adres en maken dan een persoonlijke aankoop bon aan. De code wordt via mail doorgestuurd.

 

De eerste trekking vindt plaats rond 10 februari en daarna iedere maand tot en met januari volgend jaar. De bestellingen die geplaatst worden in januari van dit jaar, doen dus automatisch mee aan 12 trekkingen en hebben 12 kansen om te winnen. Bestellingen die pas half december gedaan worden, hebben nog maar 1 trekking te gaan en dus nog slechts 1 kans op een waardebon.

 

Hoe kan het dat je meer kans hebt om te winnen met 1 bestelling van 250 Euro, dan met 5 verschillende bestellingen van 50 Euro, terwijl je voor hetzelfde bedrag hebt aangekocht?

Omdat er nu eenmaal veel meer lotjes in de ton van +50 Euro zullen zitten, dan in de ton van +100. En in de ton van +250 Euro zullen er nog minder zitten. Het logische gevolg is dan ook dat de kans dat een van jouw lotjes zal opgevist worden uit de ton van +250 Euro, vele malen hoger ligt dan dat het uit de ton van +50 Euro zal tevoorschijn komen, alhoewel je in beide gevallen exact 250 Euro in totaal zal aangekocht hebben.

Als je lotje uit de ton van +50 komt, win je sowieso "maar" 10 Euro, terwijl de winnaars uit de +250 ton wel een bon van 35 Euro hebben. Als je wint, is het bedrag dat je mag besteden dus ook nog eens 3,5 keer groter met de ene grote bestelling dan met de 5 kleintjes. Je ziet, ook voor de lotingen heb je er belang bij dat je je bestellingen goed groepeert.

Bovendien mag je met bestellingen vanaf 100 Euro artikelwaarde ook nog een geschenk uitkiezen

En daarmee win je altijd ;-)

 

 

Naar de hele collectie handwerkpakketten om te borduren, knopen en diamond painten.