borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Aanbieding van de dag - wie is de winnaar van vandaag?

We tellen af naar ons 33-jarig bestaan, gedurende 33 dagen, vanaf 13 april

 

Iedere morgen wordt uit de ledenlijst van de exclusieve Nafra Handwerk Club 1 naam geloot. De naam en woonplaats van die persoon verschijnt op een foto, samen met een selectie van 5 handwerkpakketten, die telkens een waarde hebben van 33 Euro of meer.

Zie je jouw naam en woonplaats op de foto? Dan ben jij de winnaar van de aanbieding van de dag.

Wil je er gebruik van maken, dan kies je 1 van de 5 pakketten van de foto en dat pakket wordt gratis toegevoegd aan een bestelling van minimum € 33,- artikelwaarde (uitgezonderd artikelen met korting)

De winnaar heeft 24 uur de tijd om van de aanbieding gebruik te maken, tot de volgende dag rond 9 uur de nieuwe foto geplaatst wordt, met een nieuwe winnaar.

De loting wordt iedere dag bekendgemaakt via de pagina “ nieuw” van deze website. Kom dagelijks even kijken want misschien ben jij wel de volgende en je hebt altijd maar 1 dag de tijd om te reageren.

Veel plezier met de loting!

 

De winnaar van vandaag - maandag 22 april – 24 dagen voor onze 33ste verjaardag

is geworden:

   dag10.jpg

      

Ieder nummer heeft een totale waarde van 33 Euro of meer.

Nr 1 is een voorgedrukte theenap in platsteek.

Het verrassingspakket van vandaag (op nr 5) bestaat uit 3 handwerkpakketjes voor kinderen  (mix van platsteek en halve kruissteek).


Proficiat Katrien! Je hebt de aanbieding van de dag gewonnen.

Wil je er gebruik van maken? Ga dan als volgt te werk:

1. Stuur ons een  e-mail (klik op de link) Of stuur een mail vanuit je eigen mailprogramma aan nafra (a) nafra (punt) eu - (a) vervangen door @ en (punt) door een puntje 
Zet in het onderwerp: “Joepie! Ik ben de winnaar van de dag”

In het tekstvak zet je je volledige naam en voornaam + je (huis)adres en zeg ons welk van de 5 pakketten je kiest om gratis te laten toevoegen aan je bestelling.

2. Plaats via deze website een bestelling van minimum € 33,- artikelwaarde (artikelen met korting niet meegerekend)

3. Betaal je bestelling vandaag of ten laatste morgen

We kijken na of de door jou ingestuurde naam + adresgegevens overeenkomen met die op onze ledenlijst en als dat het geval is, dan ben jij de winnaar van onze dag aanbieding. Het door jou gekozen pakket zal op onze kosten aan je pakje toegevoegd worden.

Je krijgt antwoord op je mail binnen 1 werkdag.

Iedere dag wordt een nieuwe winnaar geplaatst met opnieuw een selectie van 5 pakketten. Wanneer de nieuwe winnaar is bekendgemaakt, vervalt de aanbieding van de vorige dag.


Niet gewonnen? Niet getreurd. Morgen en alle volgende dagen, tot 16 mei, heb je een nieuwe kans. Kijk hiervoor iedere dag op de nieuws pagina. 

Ben je nog geen lid van de exclusieve Nafra Handwerk Club? Dan kan je niet winnen, tenzij je nog snel aansluit.