borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Diamond Painting pakketten

Schilderen met diamantjes:

Onvoorziene omstandigheden door Corona: Meerdere productie eenheden zijn gesloten voor onbepaalde tijd. Ook de transportfirma's hebben te kampen met veel afwezigen onder hun personeel. Het gevolg is dat er momenteel grote gaten in onze voorraden vallen.

Ben je (bijna) aan je laatste handwerk bezig? Wij kunnen alleen maar verwittigen... Maak je keuze en bestel zo snel mogelijk. Voorzie ook voldoende pakketten om 2 - 3 maanden mee verder te kunnen, zodat je niet plots voor voldongen feiten staat. Dan heb je ook nog het voordeel dat je een pakket gratis aan je bestelling mag toevoegen.

Doe je dezer dagen veel meer handwerk dan gewoonlijk? Hou daar rekening mee bij het aantal pakketten dat je nodig zal hebben om deze hele corona-tijd door te komen zonder dat je je begint te vervelen.

Wij blijven jullie bestellingen versturen zo lang het nog mogelijk is. Maar wat er bij de transportfirma's en leveranciers gebeurt, daar hebben wij geen vat op.

Daarom: maak een goed doordachte keuze en bestel vandaag alle pakketten die je de komende 2-3 maanden nodig hebt om te borduren - knopen en diamond painten.

En voor de rest: Hou het veilig en gezond...


 

Een heel leuke hobby waar je een prachtig stuk aan over houdt: voor mannen, vrouwen en kinderen 

Er is een licht onderscheid in werkwijze tussen ronde en vierkante diamantjes. Rond is het gemakkelijkste om mee te beginnen. Vierkant vraagt iets meer handigheid omdat de steentjes mooi tegen elkaar moeten passen. Maar na enige oefening heb je het beet en wil je verder...

Kies hieronder welke van de beide je het meeste aanspreekt en dan kom je bij de collectie

190923-hoe.jpg 190923-rond300.jpg 190923-vierkant300.jpg

***

Wil je liever  borduren of knopen?

Of een overzicht van alle technieken bekijken:  borduren, knopen en diamond painting op 1 pagina.

Weet je niet hoe het allemaal gaat? Bekijk dan ook even onze  handwerktips.