borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Diamond Painting pakketten

Schilderen met diamantjes:

Uitzonderlijke omstandigheden: De fabrikanten kunnen al sedert maart niet volgen. Enerzijds is de vraag naar handwerkpakketten enorm gestegen, anderzijds produceren ze wegens corona in moeilijke omstandigheden. Daarom duurt het dikwijls meerdere maanden eer een uitverkocht artikel terug leverbaar wordt. Hou daar rekening mee bij je bestellingen aub.

Kijk vooruit en zorg dat je altijd voldoende handwerk in huis hebt om meerdere maanden mee verder te kunnen. Zo kan je de hele winter creatief bezig blijven. 

Bij Nafra draaien we lange dagen - ook zaterdag en zondag - om zo snel mogelijk al jullie bestellingen te verwerken en al jullie mails te beantwoorden. We vragen wel even begrip als het nu wat langer duurt dan normaal. 

Op de drukste uren van de dag is het dikwijls niet mogelijk de telefoon aan te nemen. Communiceer zoveel mogelijk via mail aub en bel alleen als het echt niet anders kan. Op die manier kunnen we veel meer mensen binnen dezelfde tijd verder helpen.Een heel leuke hobby waar je een prachtig stuk aan over houdt: voor mannen, vrouwen en kinderen 

Er is een licht onderscheid in werkwijze tussen ronde en vierkante diamantjes. Rond is het gemakkelijkste om mee te beginnen. Vierkant vraagt iets meer handigheid omdat de steentjes mooi tegen elkaar moeten passen. Maar na enige oefening heb je het beet en wil je verder...

Kies hieronder welke van de beide je het meeste aanspreekt en dan kom je bij de collectie

190923-hoe.jpg 190923-rond300.jpg 190923-vierkant300.jpg

***

Wil je liever  borduren of knopen?

Of een overzicht van alle technieken bekijken:  borduren, knopen en diamond painting op 1 pagina.

Weet je niet hoe het allemaal gaat? Bekijk dan ook even onze  handwerktips.