borduurpakketten en knooppakketten

Help Oekraïne door te borduren!

Al bordurend Oekraïne helpen...

 

(voor updates: zie onderaan deze pagina)

 

Een handwerkpakkettenfabrikant uit Moldavië heeft jouw en onze hulp nodig.

Op 3 weken tijd zijn een 330 000-tal Oekraïense vluchtelingen naar Moldavië getrokken, een klein en arm land met slechts 2,6 miljoen inwoners, dat direct aan Oekraïne grenst. Omgerekend zou dat overeenkomen met 1,3 miljoen Oekraïense vluchtelingen in België en 2,1 miljoen in Nederland.

Als je weet dat Moldavië zo ongeveer het armste land van Europa is, dan begrijp je snel dat het kleine land kreunt onder die schrijnende toestand. Hun economie heeft elke Euro dringend nodig om die toestand het hoofd te blijven bieden.

 

Borduur jij graag? 

Koop dan eens een borduurpakket dat geproduceerd wordt in Moldavië. Zo help je het land de Oekraïense vluchtelingen in hun eigen regio te ondersteunen, in plaats van dat ze allen helemaal tot in West-Europa moeten komen voor hulp.

 

Met elk borduurpakket dat je koopt van Luca-S, ondersteun je de Moldavische economie en help je de Oekraïners in de eigen regio te kunnen blijven. 

 

 

Ook met ieder pakket van het merk Letistitch help je. Die worden immers ook bij Luca-S geproduceerd.

 

 

De collecties van zowel Luca-S als Letistitch zijn borduurpakketten met telpatroon en gewoonweg prachtig. Ze moeten kwestie kwaliteit ook niet onderdoen voor andere merken. In de pakketten worden immers stoffen en garens van topkwaliteit gebruikt die ook de West-Europese merken in hun pakketten hebben zitten.

Bovendien: Voor elk Luca-S en Letistitch borduurpakket dat je nu bij Nafra.be koopt, sturen wij 1 Euro naar een plaatselijke (Moldavische) hulporganisatie. Hiervoor gaan we samenwerken met onze Moldavische handwerkpakkettenfabrikant.

Klik op de foto's om de hele collectie van deze merken te bekijken, maak je keuze en bestel. Zo kan je met jouw leuke hobby onnoemelijk veel mensen helpen.

Nafra levert snel, uit eigen voorraad.


Update 1 april 2022

Nafra stopt de verkoop van alle pakketten die in Rusland geproduceerd zijn of van Russische origine zijn. Dit betreft zowel de diamond painting pakketten als de borduurpakketten.

Voor elk verkocht pakket uit die collectie wordt eveneens 1 Euro toegevoegd aan onze "help Oekraïne door te borduren" actie.


Update 15 april 2022

Als alles volgens plan verloopt, sturen we volgende week een 1ste betaling naar de organisatie. De klanten zullen het betalingsbewijs ook te zien krijgen in de eerstvolgende ledenmail. 

Wordt vervolgd...


Update 27 april

Vorige week was een eerste betaling gepland maar de organisatie die we hadden uitgekozen heeft helaas een fout gemaakt in het rekeningnummer dat ze ons doorgestuurd hebben. Daardoor is die betaling niet kunnen uitgevoerd worden. We hebben de organisatie gecontacteerd maar tot vandaag nog steeds geen antwoord gekregen.

Ondertussen hebben we dan al maar een betaling gedaan naar een 2de organisatie. Die is vandaag uitgevoerd naar Moldovia For Peace, een Moldavische NGO die Oekraïners in Moldavië opvangt en hen van de nodige ondersteuning voorziet.

Deze betaling kan beschouwd worden als een 1ste voorschot want onze "help Oekraïne door te borduren" actie is nog lang niet afgelopen. We zullen de betalingen in meerdere voorschotschijven uitvoeren en na afloop van de actie schrijven we dan het saldo nog over. 

Als we toch nog contact zouden krijgen met de 1ste organisatie, gaan we de volgende schijf daar naartoe sturen. Mogelijk komen er nog andere organisaties bij, die hetzelfde doel hebben.

De klanten krijgen na iedere betaling het bewijs van de bank te zien in de eerste ledenmail die volgt op de betalingUpdate 15 mei:

Er is een nieuwe donatie gedaan. Het bewijs daarvan is gisteren getoond in de ledenmail.

Wordt vervolgd...Update 26 juni:

We laten deze actie nog verderlopen tot eind deze maand. Begin juli maken we de afrekening. Dan doen we nog een laatste donatie met het saldo van de inzameling. Zoals bij de vorige donaties zal ook het bewijs van deze laatste betaling in de ledenmail getoond worden.

In naam van de Moldavische handwerkpakkettenfabrikant + de Moldavische hulporganisaties voor Oekraïense vluchtelingen hartelijk bedankt aan iedereen die de voorbije maanden een of meerdere handwerkpakketten van de merken Luca-S en Letistitch bij ons aankocht en daarmee deze actie ondersteund heeft!

Wordt vervolgd...


Update 1 juli:

Gisteren is de inzamelingsactie afgesloten. Vanmorgen hebben we een laatste donatie gedaan. Het bewijs daarvan volgt straks in de ledenmail.

Bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft om deze actie tot een succes te maken!