borduurpakketten en knooppakketten

Nafra reorganiseert

Nafra stopt de verkoop van alle handwerkpakketten van andere merken.

Dit betreft alle handwerkpakketten van de merken Vervaco, Lanarte, Dimensions, Luca-S, Letistitch, enz...

 

De eigen "Nafra"-collectie wordt uitgebreid.

 

Kortingen: code nodig of niet?

Zo dadelijk zal je een code tegenkomen die jou een bepaalde korting geeft op alle artikelen op deze website, met uitzondering van artikelen waarop al een korting van toepassing is. (bundelkortingen, promoties,...) Die herken je aan een doorstreepte prijs. 

Naarmate de tijd verstrijkt krijg je andere codes, telkens met een hogere korting, maar... ondertussen wordt de collectie wel kleiner natuurlijk. Alle pakketten van andere merken worden verkocht tot einde voorraad.

Op = voorgoed op!

Aan jou om te beslissen of je op zeker speelt en je favorieten er nu meteen uitpikt, of te wachten op een hogere korting, met het risico dat ze op dat moment al uitverkocht zijn.

 

Op welke artikelen is de korting niet van toepassing? Daarover geven we een woordje extra uitleg

 

Verrassing:

Wil je je liever laten verrassen in plaats van zelf afzonderlijke pakketten uit te kiezen? Dan hebben we ook verrassingsbundels (die altijd een hogere korting hebben dan de waarde van je korting code. De korting op de bundels is 30% op het gemiddelde per soort, of 35% voor de nieuwe serie. Klik op de link hierboven voor meer info daarover)  

 

Wil je liever zelf je pakketten uitkiezen? Gebruik code "nogmeer" voor 17% directe korting. (Vul de code in het daartoe bestemde vak van je winkelwagentje in en klik op de blauwe "bevestigen" -toets. De korting wordt dan automatisch afgetrokken.)

Naar de hele collectie handwerkpakketten.