borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Spetterende afsluiting jubileumjaar

Het 33-jaar-Nafra jubileumjaar is bijna ten einde

en we gaan er uit met een knal !!!

 

eurosb-300.jpg

 

Als je ons al langer kent, dan weet je dat we een speciaal jaar altijd afsluiten met een speciale actie en dat is deze keer niet anders.

Voor de trouwe klanten en snelle betalers organiseren we aan het einde van ons jubileumjaar nog eens een speciale loterij (spelregels hieronder) waarbij je aankoopbonnen en kortingbonnen kan winnen, die te besteden zijn in onze (web)winkel.

Hoe meer je dit jaar bij ons hebt aangekocht en hoe betere betaalscore je hebt, hoe meer kans je hebt om een prijs in de wacht te slepen. Al je aankopen van dit jaar tellen mee, in al onze shops, tot en met je bestellingen van 31 december.

De bonnen met de hoogste waarde worden verloot onder de beste klanten van 2019. Je neemt aan meer lotingen deel naarmate je meer bij ons hebt aangekocht.

 

33 "bonnen" prijzen en nog 33 verrassingen:

Eerst 2 hoofdprijzen:

aankoopbonnen met een waarde van € 100 

 

Dan de kleinere prijzen:

5 aankoopbonnen met een waarde van € 50

13  kortingbonnen met een waarde van € 25

13 kortingbonnen met een waarde van € 10

 

En tot slot nog de troostprijsjes:

33 creatieve verrassingspakketjes

 

De loting in de praktijk:

We zetten alle klanten die een prima betaalscore hebben op een lijst, in volgorde van hun totale aankoopbedrag over het hele jaar 2019. De bovenste 50 namen gooien we in een ton en vissen daaruit 2 winnaars die de aankoopbonnen met de hoogste waarde winnen. Dan gaan de volgende 50 erbij en vissen we uit het totale aantal (= nu 98 namen) de volgende 5 winnaars voor de aankoopbonnen met de 2de hoogste waarde. Op die manier voegen we steeds namen bij in volgorde van totale aankoop in 2019 en gaan we verder met winnaars trekken tot er aan alle aankoopbonnen en kortingbonnen een naam is gekoppeld.

Tot slot gaan de namen van alle klanten die dit jaar minstens 33 Euro hebben aangekocht nog in de ton. Daaruit worden nog 33 extra namen getrokken die een verrassingspakketje zullen thuisgestuurd krijgen.

De lijst met winnaars wordt bekendgemaakt op deze website zodra de trekking is gebeurd. (hou de pagina " nieuw" in de gaten) Dat zal in de loop van de maand januari zijn. Vanaf de datum van bekendmaking krijgen de winnaars 2 weken de tijd om zich te melden. Daarna vervallen de eventueel niet opgevraagde prijzen.

Tot en met 31 december kan je nog een hogere plaats op de lijst bemachtigen, en dus aan meer trekkingen mee doen, door nog een extra bestelling te doen en die op tijd te betalen. Al je aankopen, in al onze shops, tellen mee voor je totaal, ook die van onze mini-shops voor knooppakketten en diamond paintings.

Nog snel een extra bestelling doen en je kansen verhogen? Hier gaat het naar  de hele collectie handwerkpakketten.

 

Het Nafra-team wenst jou en je dierbaren een gezellige en creatieve decembermaand, hele fijne feestdagen en alvast een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2020!

En natuurlijk succes bij de Nafra loting :-)

 

collectie-220.jpg  10-30-kies-klik-hier-500.jpg