borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Veel te veel voetbal op T.V.

Erger jij je mateloos aan die overdosis voetbal op TV?

 

18-06-15-hekel-aan-voetbal.jpg

Moeten je favoriete TV programma’s wijken voor dat irritante grote-jongetjes-balspelletje? En je had je nog wel zo verheugd op die spannende serie, lang uitgestrekt en lui in de zetel, een grote zak chips in de hand, een lekker drankje binnen handbereik. Dat had je na zo een vermoeiende werkdag toch wel verdiend…

In plaats daarvan vind je niets anders dan voetbal. Wel duizend zenders op T.V. De ene na de andere wordt afgezocht, en het is overal hetzelfde! 

(zucht...)

Wat moet je nu de hele avond? Toch maar de kamer opruimen dan? Of de was al maar sorteren? De muren van de badkamer afwassen? Nee zeg! Dan ben je alweer aan het werk. Heb je allemaal geen zin meer in vandaag.

Je verveelt je…

Je begint je steeds meer te ergeren…

Je voelt je gegijzeld door je eigen TV…

Je voelt je helemaal niet meer goed…

Je krijgt zin om die verdomde TV gewoon door het raam te kieperen!

(zucht)

Straks krijg je er nog een maagzweer van…

Je zou jezelf de hele avond kunnen verbrodden door je te blijven ergeren en vervelen. 

Maar wat zou er gebeuren als je nu eens het probleem tot opportuniteit zou maken?

Wat als je nu eens creatief zou doen?

Wat als je eens iets zou gaan doen waar je zo in op gaat dat je helemaal vergeet dat er zo iets als voetbal op TV überhaupt bestaat?

Misschien heb je dan straks wel iets heel moois in handen… Iets dat je zelf hebt gemaakt. Misschien zou het wel zo mooi worden dat je het met veel plezier aan je beste vriendin zou schenken. Je bent toch al een hele tijd op zoek naar een leuk geschenk voor haar en je kan maar niets vinden. Zou ze het niet prachtig vinden dat je met je eigen handen iets hebt gemaakt, speciaal voor haar?

Of misschien iets voor de kamer van je dochtertje? Een leuke groeimeter met een Disney prinses? Of misschien wel iets met een voetbal! Voor de kamer van je zoon?

Je zou kunnen ontdekken dat je meer creativiteit in je hebt dan je ooit had gedacht.

Misschien vind je het wel zo leuk dat je er iedere dag even mee bezig wil zijn, ook zonder voetbal op TV.

Dan zou je nooit meer moeten zoeken naar een geschenk voor een speciale iemand maar geef je vanaf altijd nu heel persoonlijke geschenken. Geschenken die je zelf hebt gemaakt, volgens de smaak van diegenen voor wie ze zijn bedoeld. Dan beleef eerst jij er veel plezier aan bij de creatie en daarna zie je de totale verrassing op het gezicht van de ontvanger. En de vragen in de ogen. En dan komt het er uit: “Heb jij dat helemaal zelf gemaakt? Speciaal voor mij??? Wow!”

Wedden dat het je nooit meer iets kan schelen dat er weer een voetbalkampioenschap op komst is? En dat je de volgende keer vanzelf dat probleem tot opportuniteit maakt? En dat je je gewoon goed voelt als het voetbal is op TV? Omdat je vanaf nu altijd je remedie bij de hand hebt?

En het is nog goed voor de lijn ook. Terwijl je met je handen iets creëert heb je namelijk je handen letterlijk vol en blijft de grote zak chips onaangeroerd.

Creatieve dingen hebben we bij Nafra in overvloed, voor ware specialisten maar ook voor absolute beginners, die er misschien nog nooit aan gedacht hebben eens iets met hun eigen handen te maken. Ontdek het allemaal hier, stap voor stap, van “geschikt voor beginners” tot en met “ervaring vereist”

 

Het Nafra-team wenst jou veel creatief (anti-voetbal- en ander) plezier…