borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Wedstrijd

Wedstrijden en uitslagen

 

Beste mensen,

Gun de winnaars van onze wedstrijden en lotingen altijd het plezier om hier zelf te ontdekken dat ze gewonnen hebben aub. Zet hun namen niet zo maar op Facebook.

Alvast bedankt ;-)


Januari: wedstrijd "Secret Stitch Along - start maart 2019"

 

ssa-2019-1-500.jpg

 

Update 31 januari: Inzendingen afgesloten!

De leverancier is begonnen details ivm de tekening bekend te maken. Daarom sluiten we de inzendingen voor de wedstrijd nu af. Aan iedereen die een antwoord ingestuurd heeft: duimen maar, dat je antwoord klopt. (Wordt vervolgd...)

 

De wedstrijd bestaat uit 2 luiken:


1. Heb je het pakket bij ons aangekocht? Dan kan je met een juist antwoord je aankoopprijs van het pakket terug winnen in harde Euro's, of een creatieve verrassing gratis in de bus krijgen.

2. Heb je het pakket niet aangekocht? Dan kan je met een juist antwoord nog steeds een creatieve verrassing winnen die je gratis in de bus krijgt.

Het pakket zelf kan je  hier bestellen. Op diezelfde pagina kan je alle info lezen i.v.m. de SSA

 

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

Raden wat er in de tekening zit. Stuur 1 woord (via mail of onze FB pagina) wat jij denkt dat er zou kunnen op staan.

Er kunnen natuurlijk meerdere antwoorden juist zijn (*) want er zal meer dan 1 "ding" in de tekening zitten. Alle juiste antwoorden gaan in de ton, eerst die van de klanten die het pakket bij ons hebben aangekocht. Daaruit wordt 1 winnaar getrokken die de aankoopprijs terugbetaald krijgt. Daarna gaan ook alle andere juiste antwoorden erbij en worden er nog een aantal namen getrokken die een creatieve verrassing gratis thuisgestuurd zullen krijgen. Hoeveel dat er worden? Dat is afhankelijk van hoeveel antwoorden we binnen krijgen. Hoe meer mensen een antwoord sturen, hoe meer verrassingen we gaan voorzien.

Een tipje van de sluier opgelicht: het valt onder thema "Romantic"

Deelnemen via e-mail: Stuur ons een e-mail (klik op de link of stuur een mail vanuit je eigen mailprogramma naar nafra (at) nafra (punt) eu) met
als onderwerp "wedstrijd ssa".
In de mail zet je je naam + volledig huisadres + je antwoord op de vraag (1 woord)
Heb je het pakket bij ons aangekocht? Zet het dan direct bij in je mail. Is je antwoord juist, dan gaat jouw antwoord al direct in de klanten ton voor de 1ste trekking.

Deelnemen via Facebook: Schrijf je antwoord als reactie op het bericht dat we hebben geopend i.v.m. deze wedstrijd.

 

Afsluiting wedstrijd:

Update 31 januari: De leverancier is begonnen details ivm de tekening bekend te maken. Daarom sluiten we de inzendingen voor de wedstrijd nu af. Aan iedereen die een antwoord ingestuurd heeft: duimen maar, dat je antwoord klopt. (Wordt vervolgd...)


Naar  de hele collectie handwerkpakketten.