borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

x Snak je naar tijd voor jezelf?

Heb je het gevoel dat je leven aan jou voorbij gaat? 

Dat iedereen steeds meer van je wil en dat jij altijd op de laatste plaats komt?

 

Je slaapt steeds slechter. Je ligt de halve nacht te piekeren, want je mag morgen niet vergeten de gordijnen naar de droogkuis brengen en je man aan de luchthaven op te halen. En je moet eraan denken een geschenk te gaan kopen voor je collega die volgende week jarig is.
Je mag dit niet vergeten. En je moet dat nog doen. En daarna moet je nog zus en zo. En, en, en… Het maalt maar door… uren lang… 

’s Morgens ben je al moe nog voor je opstaat. De dag is nog niet eens begonnen. Toch zit je al totaal zonder energie. 

18-07-tijd-voor-jezelf1depri.jpg

Op je werk kan je je moeilijk concentreren waardoor je regelmatig fouten maakt. Dat levert je nog wat extra problemen op. En die moet jij alweer zien op te lossen. Dat kost je nog wat extra tijd. En het werk stapelt zich op. Niets geraakt nog binnen de normale tijd klaar. En ook daarover begin je je zorgen te maken. En over een eventueel ontslag te piekeren…

Je hebt er allemaal geen zin meer in. Je geraakt nog meer gespannen en vermoeid. Je wordt snel emotioneel en begint bij het minste te huilen. Of te roepen en te tieren. 

18-07-tijd-voor-jezelf4.jpg

Je vraagt je af waartoe het allemaal nog dient, wat de zin van je leven nog is…

Je begint je huis, je tuin, je gezin, ja, ook jezelf steeds meer te verwaarlozen want je bent moe. Je voelt je uitgeblust en je hebt gewoon de kracht niet meer. 

18-07-tijd-voor-jezelf5.jpg

Op de koop toe vind je nog van jezelf dat je lui bent en je maakt je zelfverwijten. Je voelt je schuldig. Je wordt chagrijnig en kort van stof.

18-07-tijd-voor-jezelf2.jpg

De mensen rondom jou vragen zich af waar je bent gebleven. Waar is de opgewekte, energieke jij naartoe? En jij? Herken jij jezelf nog in dat overgevoelige mens? 

Je snakt naar rust en stilte. Je neemt je voor dat, zodra je dit en dat klaar hebt, je dan eens wat tijd aan jezelf gaat spenderen. Dan zal je eens gaan ontspannen.

De dagen, de weken en maanden vliegen voorbij. Maar van tijd voor jezelf komt niets in huis.

18-07-tijd-voor-jezelf6.jpg

Op een gegeven moment weet je niet meer hoe ontspannen eigenlijk moet. Je kan je niet eens meer herinneren hoe het voelde, als je hoofd eens volledig vrij van problemen was, en hoe zalig het was, helemaal ontspannen te zijn, en weg te dromen, terwijl de rest van de wereld, met alle bijhorende miserie, zo veraf leek.

 

Stel dat je een middel zou vinden waarmee je dat ontspannen gevoel terug kan krijgen, waarmee je je hoofd vrij zou kunnen maken van alle ongewenste gedachten. Al was het maar voor een uurtje, of zelfs maar voor een kwartiertje per dag. 

18-07-tijd-voor-jezelf12.jpg

Hoe zou het zijn als je iedere dag even zou kunnen ontkomen aan de verhitte discussies met de collega’s die door je hoofd blijven spoken, lang nadat je ’s avonds weer thuis bent? Even ontsnappen aan de zorgen over je zus. Aan de vragen waar je mee zit over hoe het met die weerspannige tienerdochter van jou nu verder moet…

18-07-tijd-voor-jezelf7.jpg

Zou het niet heerlijk zijn dat je al die moeilijke dingen regelmatig eens totaal van je af zou kunnen zetten, zodat je nieuwe energie kon opdoen?

Je zou je weer beter gaan voelen en beter opgewassen tegen de uitdagingen waar je mee te kampen hebt.

Je zou je energie terugvinden.

Je zou je emoties weer de baas worden, waardoor je op een rustige, geconcentreerde manier je taken zou aanvatten en ze ook tot een goed einde brengen, omdat je weer volop toegang hebt tot nieuwe ideeën en inspiratie.

18-07-tijd-voor-jezelf8.jpg

Je krijgt het allemaal weer veel sneller klaar. En beter dan vroeger. Omdat je ontspannen bent en terug je vrolijke, opgewekte zelf bent geworden die weer kan lachen met de spelende kinderen die zoveel decibel te veel produceren. 

18-07-tijd-voor-jezelf9.jpg 

Die weer kan genieten van een rustig avondje uit. Die wandelend in de tuin, de kleurenpracht weet te waarderen van de planten en bloemen die je zelf hebt gekozen, geplant en verzorgd. Want ja, ook je huis en tuin heb je terug piekfijn in orde.

18-07-tijd-voor-jezelf11.jpg

Ontdek het doeltreffende  middel dat welzijn opnieuw in je leven haalt. En vraag ineens ook een gratis testpakketje aan.