borduurpakketten en knooppakketten

Handwerkwinkel gaat sluiten

Beste klant, 

In de sector van het handwerk zijn al geruime tijd dingen aan de gang die absoluut niet meer normaal genoemd kunnen worden.

Omdat de toestand steeds erger wordt, en enige verbetering in deze situatie totaal utopisch is, hebben bestuurder en vennoten van de B.V. Nafra samen besloten om de verkoop van handwerk volledig stop te zetten. 

Ja, je leest het goed: De handwerkwinkel van Nafra zal sluiten, na meer dan 38 jaar.

Nancy, Frank, Marie-José, Johan en de externe medewerkers bedanken via deze weg alle klanten voor het vertrouwen al die jaren.

Maar... Ook al is het einde nu in zicht, op dit moment is het nog niet zo laat. Eerst kan jij nog je eigen voorraad handwerkpakketten aanleggen, terwijl je profiteert van kortingen op het hele assortiment.

In 2023 was er een reorganisatie aangekondigd waarbij ons eigen merk zou uitgebreid worden. Gezien de huidige situatie is die reorganisatie nu stopgezet.

De ontwerpen die in de maak waren, zullen nooit nog pakketten worden. De pakketten die geproduceerd zijn, worden verkocht tot zolang de huidige voorraad strekt. Nieuwe producties worden niet meer opgestart.

Van de succesvolle serie "Pepper" knooppakketten zouden nog nieuwe kleuren komen. Die garens gaan nog wel geleverd worden maar ook daarvan zullen we geen pakketten meer samenstellen. In plaats daarvan zullen de knoopgarens in zakken aangeboden worden. Ook de reeds bestaande kleuren kan je nu in zakken bestellen (1 zak is voldoende knoopdraad voor het maken van 1 knoopkussen). Naarmate de nieuwe kleuren beschikbaar worden, zullen ook die nog toegevoegd worden op de website. Ook knoopstramienen, knoophaken, kussenruggen, binnenkussens (kussenvulling) en afboordlint voor tapijten kan je afzonderlijk bestellen via de pagina's "toebehoren".

Het Nafra-team wenst jou veel plezier bij het uitzoeken van je nieuwe handwerkpakketten en alvast ook veel plezier en succes bij het maken ervan!