borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Nieuws

Help je ons? Dan belonen we jou... 

20-01-24-kies-klik-hier-500.jpgHet laatste nieuws bij Nafra:

Volg deze pagina dagelijks om het laatste Nafra nieuws te weten te komen: de nieuwste borduur- knoop- en diamond painting pakketten maar ook trekkingen van wedstrijden, tips, interessante weetjes, en meer...07/04/20

Nog wat nieuwe telpakketten in tuin thema. De violetten zijn geschikt voor beginners, die met vlinders voor gevorderden.

   04-07-tuin.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken


De nieuwigheden van de maand april:

04-april.jpg

Naar meer nieuwigheden04/04/20

Vandaag krijgen de vip-leden hun vip-aanbieding toegestuurd via e-mail. De vipclub wordt vanaf vandaag ook (tijdelijk) terug opengesteld voor nieuwe leden. Wil je er ook graag bij? Kijk dan snel hoe het in elkaar zit en mail ons voor alle praktische info.

   02-17-vipclub.jpg03/04/20

Nieuwe serie diamond painting met vierkante steentjes - leverbaar uit (eigen) voorraad

klein tot middelgroot:

    04-03-diamant3.jpg

en groot tot supergroot formaat:

   04-03-diamant2.jpg

Parijs en Amsterdam op supergroot formaat:

   04-03-diamant1.jpg

naar diamond painting met ronde steentjes

naar andere handwerktechnieken02/04/20

Gelukkig sijpelen er, ondanks de moeilijkheden bij de leveranciers, nog nieuwigheden binnen. Vandaag leverbaar zijn deze prachtige zonsondergang knooppakketten met dieren en met zeilbootje. Let op: We kunnen niet garanderen dat ze zonder lange onderbreking leverbaar blijven.

   04-02-zonsondergang.jpg

naar andere knooppakketten

naar andere handwerktechnieken31/03/20

corona update - Bepaalde productie eenheden van handwerkpakketten en diamond paintings zijn gesloten wegens de Corona maatregelen. Dit voor onbekende duur. Daardoor zullen meer en meer artikelen niet meteen kunnen geleverd worden. Mocht je iets bestellen dat per vergissing op onze site nog beschikbaar staat maar dat toch niet meer in voorraad zou zijn, dan laten we jou dat weten binnen het uur nadat we je bestelling ontvangen (tussen 6 uur 's morgens en 20 uur 's avonds), anders de volgende werkdag.  Je krijgt dan altijd nog de mogelijkheid je bestelling te wijzigen of te annuleren.

Wij verontschuldigen ons dat we de klanten momenteel niet de service kunnen bieden die ze van ons gewend zijn. We hebben helaas niet alles in de hand en hopen op jullie begrip.

Op dit moment is het beste wat we jullie kunnen aanraden, zo snel mogelijk te bestellen wat je nodig hebt om de komende maanden door te komen, want de voorraden slinken hier zienderogen en de leveringen die we binnen krijgen worden steeds maar kleiner. 

Eerst besteld (en betaald) is eerst geleverd. Eens een artikel uitverkocht is, dan is het de vraag of het nog snel zal kunnen nageleverd worden.

Maak nog snel je keuze in pakketten om te borduren - knopen en diamond painten.30/03/20

Halve kruissteekpakketjes voor kinderen: te borduren op voorgeschilderd stramien

   30-kinderhandwerk-halve-kruissteek.jpg

Zoek je naar ander kinderhandwerk? Met andere technieken misschien? Bekijk hier meer dan 200 pakketten die geschikt zijn voor kinderen.

naar andere handwerktechnieken27/03/20
Het is gelukt een nieuwe levering binnen te krijgen met artikelen voor Pasen en lente. Wat dacht je bij voorbeeld van deze konijntjes met kuikentjes? Hetzelfde ontwerp als tafelloper"gewoon" telpakketkruidenzakjes of voorgeschilderd kruissteekkussen?

   27-konijntjes.jpg

...of de kuikentjes als eierhoedjes?

   27-kruidenzakjes.jpg

Ook aan liefhebbers van voorgedrukte stoffen is gedacht met deze theenap en bijhorende loper:

   27-theenappen.jpg

naar andere telpakketten

naar andere kruissteekkussens

naar andere handwerktechnieken25/03/20 - update corona

De leveringen beginnen hier moeilijker binnen te komen omdat nu ook de transportfirma's te kampen krijgen met veel afwezigen onder hun personeel. Veel vrachten van toeleveranciers raken niet meer binnen de normale periode op hun bestemming. Het gevolg is dat er gaten in onze voorraden vallen.

Ben je (bijna) aan je laatste handwerk bezig? Wij kunnen alleen maar verwittigen... Maak je keuze en bestel zo snel mogelijk. Voorzie ook voldoende pakketten om 2 - 3 maanden mee verder te kunnen, zodat je niet plots voor voldongen feiten staat. Dan heb je ook nog het voordeel dat je een pakket gratis aan je bestelling mag toevoegen. 

Doe je dezer dagen veel meer handwerk dan gewoonlijk? Hou daar rekening mee bij het aantal pakketten dat je nodig zal hebben om deze hele corona-tijd door te komen zonder dat je je begint te vervelen.

Wij blijven jullie bestellingen versturen zo lang het nog mogelijk is. Maar wat er bij de transportfirma's en leveranciers gebeurt, daar hebben wij geen vat op.

Daarom: maak een goed doordachte keuze en bestel vandaag alle pakketten die je de komende 2-3 maanden nodig hebt om te borduren - knopen en diamond painten

En voor de rest: Hou het veilig en gezond...24/03/20

Kinderen die zich vervelen beginnen te zeuren...

van zeurende kinderen krijg je pijn aan je oren...

Doeltreffend recept tegen verveling
Neem een “ik-verveel-mij” kind,
laat het even sudderen in verveling en gezeur,
voeg dan een paar leuke kinderhandwerkpakketten toe,
laat het geheel een paar uur marineren in creativiteit,
en wat krijg je als resultaat?

Een gelukkig kind…en weg is de pijn aan je oren.

Handwerkpakketten voor kinderen zijn verkrijgbaar zonder doktersvoorschrift ;-)

   verveeld-kind-en-handwerk-250.jpg

Bekijk hier meer dan 200 pakketten die geschikt zijn voor kinderen.20/03/20 - update corona

Transport naar bepaalde landen is vanaf vandaag niet meer mogelijk en dit voor onbepaalde tijd. De reden? De post werkt daar niet meer. Leveringen in België, Nederland en Duitsland lukken (voorlopig) nog wel. Maar blijft dat zo???  Een week geleden hadden we ook niet gedacht dat vandaag alle klassieke winkels dicht zouden zijn.  Als binnen een paar dagen beslist zou worden dat alle transportfirma's ook dicht gaan, dan is het ook gedaan met online bestellen en geraak je nergens nog aan pakketten, ook niet in het buitenland, want ook zij kunnen hier dan niet meer leveren!

Neem het zekere voor het onzekere. Neem nu je voorzorgen. Maak je keuze en bestel zo snel mogelijk. Voorzie ook voldoende pakketten om 2 - 3 maanden mee verder te kunnen, zodat je niet plots zonder handwerk valt. Dan heb je ook nog het voordeel dat je een pakket gratis aan je bestelling mag toevoegen. 

Doe je dezer dagen veel meer handwerk dan gewoonlijk? Hou daar rekening mee bij het aantal pakketten dat je nodig zal hebben om deze hele corona-tijd door te komen zonder dat je je begint te vervelen.

Zo lang Bpost en de andere transportfirma's hun ding blijven doen, blijven wij ons beste beentje voor zetten om jullie pakjes zo snel mogelijk te versturen. Maar zoals gezegd, hebben we geen idee, of en hoe lang dat nog zal kunnen blijven duren...

Daarom: maak een goed doordachte keuze en bestel vandaag alle pakketten die je nodig hebt om te bordurenknopen en diamond painten.20/03/20

Diamond painting pakketten met vierkante diamantjes.

   03-04-trein.jpg

naar diamond painting met ronde steentjes

naar andere handwerktechnieken19/03/20

Als je niet op vakantie kan vertrekken, dan kan je nog altijd genieten van vakantietaferelen met deze voorgeschilderde stramienen, die je borduurt in halve kruissteek

   03-19-stramienen-halve-kruissteek.jpg

naar andere halve kruissteekstramienen

naar andere handwerktechnieken18/03/20 - Corona update

Bij Nafra blijven we alle dagen jullie pakjes versturen, zo lang Bpost en de transportfirma's hun deel blijven doen.
Op zaterdagen kan er voorlopig niets meer vertrekken, omdat Bpost dan gesloten is wegens de corona maatregelen.

Het is echter niet gegarandeerd dat de transportfirma's blijven functioneren. Wees voorbereid en voorzie jezelf op tijd van nieuwe pakketten, zodat je je niet gaat vervelen in deze uitzonderlijke tijden 

   03-18-borduren-knopen-diamond-painting.jpg17/03/20

Geboortepakketten met telpatroon: voor gevorderden

   03-17-geboorte-telpakketten.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken16/03/20

Heel wat mensen hebben zich in het weekend niet aan de raadgevingen gehouden. Zal hun egoïsme ertoe leiden dat we straks een lock down krijgen in het hele land?

Dan mag niemand nog de deur uit en zullen ook de leveringen aan huis plat vallen. En niemand weet hoe lang dat zou kunnen duren.

Vrees je zonder bezigheid te vallen tijdens deze moeilijke periode? Bestel dan nog snel, nu het nog kan, je nieuwe pakketten om te borduren,... knopen en/of diamond painten.

En voor de rest: Hou het veilig voor jezelf… en voor de anderen…

Blijf zoveel mogelijk thuis. Doe je aankopen zoveel mogelijk online.
Moet je toch de deur uit? Hou dan afstand. Geef geen handen of knuffels.

Samen stoppen we het virus en redden we de levens van zovele ouders en grootouders 

   02b-smilie.jpg

Maak je keuze uit de hele collectie handwerkpakketten14/03/20

Wegens de Corona maatregelen werkt Bpost vandaag niet. Pakjes die normaal gezien vandaag zouden verstuurd zijn, zullen dus maandag vertrekken en zouden dinsdag moeten geleverd worden. 

Wij bij Nafra verwerken vandaag (zaterdag) wel alle bestellingen die vandaag geplaatst worden (en betaald) zodat ook die maandag de deur uit kunnen.

Het Nafra team wenst alle klanten een heel gezellig en creatief thuis-blijf-weekend...13/03/20

Tegeltjes voor moederdag, vaderdag en andere gelegenheden... met telpatroon

   03-13-spreuken.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken12/03/20

Na het 4de patroondeel staat de secret stitch along tot hier. Wat het gaat worden blijft nog steeds een groot mysterie maar er zijn ook nog 13 delen te gaan. 

   03-12-ssa-week4.jpg

Wil je er ook nog bij? Bestel dan hier je pakket.

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken10/03/20

Uilen als diamond painting (middelgroot formaat): pakketten met vierkante steentjes

   03-10b-uilen-diamond-painting.jpg

naar diamond painting met ronde steentjes

naar andere handwerktechniekenDe nieuwigheden van de maand maart:

   03-maart.jpg
Naar meer nieuwigheden05/03/20

Hier staan de deelnemers aan de secret stitch along na de 3de week. Wij hebben nog geen idee wat dit gaat worden. Jij wel al?
Wil je nog deelnemen aan het mysterie en het geheim mee borduren? Bestel dan hier je pakket.

   03-04-ssa3.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken04/03/20

Diamond painting met vierkante steentjes: klein tot supergroot formaat

   03-04b-panda.jpg

   03-04-unicorns.jpg

naar diamond painting met ronde steentjes

naar andere handwerktechnieken26/02/20

Laatste kans om er vanaf het begin bij te zijn!!!

Binnen een dikke maand krijgen de vip-leden hun eerste mail toegestuurd. Ze mogen dan uit een selectie een gratis pakket kiezen om te borduren, knopen of diamond painten. 

Wil jij die mail ook krijgen? Kijk hoe het in elkaar zit met die vipclub en sluit vandaag nog aan. 

   02-17-vipclub.jpg26/02/20

Hier staan de deelnemers aan de secret stitch along na de 2de week. Niet te geloven dat dit een dier gaat worden he? Wil je ook nog deelnemen aan het mysterie? Bestel dan hier je pakket.

   02-27-ssa.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken25/02/20

Zou je graag dit pakket gratis ontvangen? Het is een telpakket voor gevorderden. Kijk snel naar de voorwaarden.

   02-25-gratis-handwerkpakket.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken20/02/20

Tot hier staan de Secret-Stitch-Along deelnemers na het eerste patroondeel. Wil je ook nog meedoen? Of wil je graag weten wat het inhoudt? Klik op de foto en ontdek er alles over.

   02-20-ssa-week1.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken17/02/20

Doe je heel graag handwerk? Ben je er veel mee bezig? Dan is de vernieuwde vip-leden club 2.0 iets op jouw maat. Kijk snel wat je krijgt en hoe je aansluit.

   02-17-vipclub.jpg14/02/20

Gevleugelde beestjes, te borduren met telpatroon (voor gevorderden)

   02-14-vogels-telpakketten.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken


De nieuwigheden van de maand februari: 

02-februari.jpg

naar alle nieuwigheden van de laatste maanden


De nieuwigheden van de maand januari:

   01-januari.jpg

Naar alle nieuwigheden van de laatste maanden


De nieuwigheden van de maand december

   12-december.jpg

Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand november: 

   11-november.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand oktober: 

   10-oktober.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand september: 

    09-september.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand augustus: 

    08-augustus.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand juli: 

    07-juli.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand juni: 

    06-juni.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand mei:

    05-mei.jpg

Naar meer nieuwigheden


Alle nieuwe pakketten van de voorbije maanden samen vind je door op dit blokje te klikken:
    nieuw.jpg

De klanten aan het woord.

anderen-over-ons.jpg

Hoe ervaren jullie deze nieuwe site? 

Laat het ons weten en lees hier hoe anderen ze ervaren.

De nieuwe "klantenkaart":

eurobons.jpg

het nieuwe systeem voor klantenbeloning.


Wil je een idee krijgen van wat bij anderen het meest in de smaak valt?
populair.jpg
Bekijk de populairste artikelen van de laatste maanden.

Wil je kinderen laten kennis maken met handwerken maar weet je niet goed waar te beginnen?

Dan vind je op deze pagina alles wat je aan informatie nodig hebt: hoe je te werk gaat, een opsomming van de volgorde i.v.m. moeilijkheidsgraad, samen met de links naar de betreffende artikelgroepen.

Een overzicht van handwerktips.
We maken pagina's met tips om handwerk te maken: hoe je de verschillende steken maakt, hoe je ervoor zorgt dat er zo weinig mogelijk draad op de achterkant van je werk zit, enz...

achterkant03.jpg

Heb je zelf een vraag ivm handwerk, dan kan je ze ons toesturen via het formulier onderaan de pagina van de blog.
Mogelijk dat ze als een van de volgende tips zal behandeld worden.

We hebben een gedetailleerdere uitleg geplaatst om te diamond painten met vierkante steentjes (met foto's)
Bekijk de tips hier.

09-tips-diamond-painting-vierkant.jpg


Via deze knop: nieuw.jpg vind je een compleet overzicht van alle handwerkpakketten die de laatste maanden toegevoegd zijn aan onze collectie.