borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Nieuws

Volg deze pagina dagelijks om het laatste Nafra nieuws te weten te komen: de nieuwste borduur- knoop- en diamond painting pakketten maar ook trekkingen van wedstrijden, tips, interessante weetjes, en meer... 24/05/19

De laatste week van deze actie gaat in. Omdat Nafra 33 jaar bestaat kan je deze maand het bedrag van je aankoop terug winnen. Klik op de foto en je komt te weten hoe het in elkaar zit.

   05-01-win-je-aankoop-terug.jpg22/05/19

Telpakketten in het blauw: een setje bladwijzers, een setje kruidenzakjes en een theenap

   05-blauw.jpg


19/05/19

We verlengen de "bedankt" actie van gisteren met een paar uur, zodat iedereen de kans krijgt er aan mee te doen. De actie loopt verder tot 11 uur vandaag (zondag 19 mei). 
Zie hieronder voor alle info...18/05/19

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die ons gefeliciteerd heeft met ons 33 jaar bestaan. Er zijn de voorbije dagen een massa mails binnengekomen en ook op FB hebben we hopen persoonlijke berichtjes gekregen. Het is een onmogelijke opdracht, die allemaal persoonlijk te beantwoorden. Die tijd is er gewoon niet. Sorry daarvoor.

Om het goed te maken dachten we eerst er een aantal mensen uit te loten en die een leuke prijs te geven. Maar daar hebben dan ook maar een paar mensen iets van en de anderen niet. Bij deze toch wel heel speciale verjaardag zou het veel leuker zijn dat iedereen er iets aan heeft. Vinden jullie ook niet? ;-)

Dus zijn we maar opnieuw beginnen overleggen en we hebben iets bedacht waar jullie allemaal voordeel mee kunnen doen. We plaatsen hieronder een code die jullie kunnen gebruiken op deze website. Vul ze in tijdens het bestellen en je krijgt automatisch 10 Euro korting bij een aankoop van minimum 33 Euro (niet bruikbaar voor artikelen die al een korting hebben). 

De code is geldig gedurende 24 uur, dus vanaf vandaag (zaterdag de 18de om 8 uur) tot morgen (zondag de 19de om 8 uur). Ze mag maximum 1 keer gebruikt worden per gezin.

Hier is de code: 

   05-18-bedankt.jpg

(invullen in je winkelwagentje en dan op de blauwe "bevestigen" knop klikken)

We wensen jullie allemaal veel plezier bij het uitkiezen van borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings. 16/05/19

Vandaag bestaat Nafra precies 33 jaar. Alle klanten en leden van de Nafra Handwerk Club hebben gisteren een mail gekregen met een heel speciale verjaardagsaanbieding. De code is geldig gedurende 3 dagen (gisteren - vandaag - morgen). Als je de mail niet zou gekregen hebben, contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Maar ook wie (nog) geen klant of lid is, kan van een paar aanbiedingen genieten.
Zoals de actie "koop en win het bedrag terug"

   05-01-win-je-aankoop-terug.jpg

Klik op de foto hierboven en ontdek hoe de speciale terugbetaal-actie van de meimaand in elkaar zit.

...en het gratis geschenk dat drinkwater helpt besparen (klik foto voor de voorwaarden)

   05-geschenk-700.jpg16/05/19

Tot hier zijn de deelnemers aan de SSA deze week gekomen. Wil je ook nog graag meedoen aan een "geheim" borduurpakket? Klik op de foto om te kijken hoe het in elkaar zit. De pakketten zijn bij ons in voorraad en kunnen meteen geleverd worden (voorlopig nog aan voordeelprijs).

   05-16-ssa.jpg16/05/19

Trekking 33-jaar-Nafra verjaardagswedstrijden. Kijk hier voor de winnaars.

   04-16-wedstrijd.jpg 

en 05-16-wedstrijd-uitslag.jpg

Ter info: het knooppakket van de foto hierboven vind je hier, en het telpakket hier.15/05/19 - nog 1 dag en Nafra blaast 33 kaarsjes uit

Om 7.15 uur zal vandaag een heel speciale mail verstuurd worden naar alle klanten en leden van de exclusieve Nafra Handwerk Club. Ben je klant of lid? Kijk dan snel je mailbox na. Heb je niets ontvangen? Laat het ons dan meteen weten want tijd is van het hoogste belang ;-).15/05/19

De laatste (dagelijkse) winnaar van de dag werd gisteren uitgeloot. Die actie is afgelopen en wordt nu vervangen door een nieuwe loting. Af en toe zal er een winnaar geloot worden uit de ledenlijst van de Nafra Handwerk Club. 

Kom iedere dag kijken of er een winnaar geloot is. Is dat het geval? Dan wint die een aankoopbon die altijd slechts 1 dag geldig is. Ben je nog geen lid? Sluit je dan snel aan. En misschien zie je hier binnenkort wel jouw naam verschijnen...

   05-winnaar-van-de-dag.jpg15/05/19

Gedurende 1 maand dit geschenk bij je bestelling ontvangen? Klik op de foto voor de voorwaarden

   05-geschenk-700.jpg14/05/19

Poezen en honden: een stramien voor halve kruissteek en een telpakket.

   05-honden-poezen.jpg

naar andere telpakketten

naar andere halve kruissteek stramienen

naar andere handwerktechnieken13/05/19

De maand duurt nog 3 weken... Omdat Nafra 33 jaar bestaat, kan je deze maand het bedrag van je aankoop terugbetaald krijgen.

   05-01-win-je-aankoop-terug.jpg

Klik op de foto hierboven en ontdek hoe de speciale terugbetaal-actie van de meimaand in elkaar zit.10/05/19

Een berglandschap om te knopen, of te borduren met telpatroon: aan jou de keuze...

   05-08-landschap-telpakket-tapijt.jpg

naar andere knooppakketten

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken09/05/19

Er zijn nog slechts 6 plaatsen vrij in de vipclub. (om 8.30 uur vandaag) Het ziet er naar uit dat we vandaag de deur naar de vipclub vervroegd zullen moeten sluiten. Wil je er nog bij? Sluit je dan nog snel aan want morgen zal het te laat zijn.

Update 11.35 uur: nog 4 plaatsen vrij

   05-09-vips-laatste-plaatsen.jpg

Ontdek alles over wat het vip-membership van de exclusieve Nafra Handwerk Club inhoudt, en wat het verschil is met gratis lidmaatschap.07/05/19

Voor elk wat wils: om te tellen, of voorgeschilderd stramien.

Een vrolijke bloemetjes stramien voor halve kruissteek (met bundelkorting) of een telpakket met vrolijke cactusjes.

   05-07-cactussen-violetten.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken07/05/19

De nieuwigheden van de maand mei:

   05-mei.jpg

Naar meer nieuwigheden05/05/19

De maand duurt nog 4 weken... Omdat Nafra 33 jaar bestaat, kan je deze maand het bedrag van je aankoop terugbetaald krijgen.

   05-01-win-je-aankoop-terug.jpg

Klik op de foto hierboven en ontdek hoe de speciale terugbetaal-actie van de meimaand in elkaar zit.03/05/19

Wilde dieren, te borduren met telpatroon, op grove stoffen (4 st per cm) en met fijne acryldraad i.p.v. de katoenen 6-draad. Ze worden levensecht...

   05-03-wilde-dieren-telpakketten.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken01/05/19

   05-01-win-je-aankoop-terug.jpg

Omdat Nafra deze maand 33 jaar bestaat, is het een heel speciale maand voor onze klanten. Klik op de foto en lees hoe de speciale meimaand terugbetaal-actie in elkaar zit.01/05/19

   05-01-vip-op-een-kier.jpg

In aanloop naar de dag dat Nafra 33 jaar bestaat...

Vanaf vandaag kan je, gedurende een paar dagen, nog snel als vip-lid bij de exclusieve Nafra Handwerk Club aansluiten. Ben je vip-lid, dan zal je heel binnenkort een hele speciale verjaardagsaanbieding ontvangen, rechtstreeks in je mailbox. (gewone leden, die zich niet als vip aansluiten, zullen ook een aanbieding krijgen maar wel eentje die heel wat kleiner is als bij de vip-members)

Kijk hier wat je voordelen zijn en sluit snel aan.30/04/19

Kruissteekkussens met een koe en nieuwsgierige schaapjes, en een grappige tochthond, allemaal in kruissteek te borduren op voorgeschilderd stramien (geschikt voor beginners)

   04-26-kruissteekkussens.jpg

naar andere kruissteekkussens

naar andere handwerktechnieken29/04/19

Tot hier staan de deelnemers aan de secret stitch along. Wil je ook nog graag meedoen? Bestel dan nog snel het pakket, nu het nog aan voordeelprijs kan.

04-29-secret-stitch-along.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken26/04/19

Dumbo, het vliegende olifantje van Disney is nu leverbaar als kruissteekkussen en telpakket.

   04-26-dumbo.jpg

naar andere telpakketten

naar andere kruissteekkussens

naar andere handwerktechnieken17/04/19

Een bloemenpracht in een vaas, of bloempjes op wenskaarten, met een boeket is alles mogelijk

   04-17-bloemen-wenskaarten.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken16/04/19

Nog exact 1 maand tot onze 33ste verjaardag. Omdat we bijna jarig zijn, trakteren we 3 klanten, bezoekers van onze website en Facebook vrienden op handwerkpakketten en diamond paintings voor een totale waarde van meer dan 300 Euro.

   04-16-wedstrijd.jpg

Kijk hier hoe je deelneemt en stuur snel je antwoord in.12/04/19

Tot hier staan de deelnemers aan de secret stitch along en deze middag krijgen ze alweer het volgende patroondeel toegestuurd. Wil je ook nog graag meedoen? Bestel dan nog snel het pakket, nu het nog aan voordeelprijs kan.

   04-10-ssa.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken12/04/19

Morgen zijn we 13 april en nog 33 dagen verwijderd van onze 33ste verjaardag. Vanaf morgen vissen we iedere dag iemand uit de ledenlijst van de exclusieve Nafra Handwerk Club die de aanbieding van de dag wint. 

   04-aanbieding-van-de-dag.jpg

De naam + woonplaats verschijnt op deze nieuws pagina, samen met 5 handwerkpakketten die elk een waarde hebben van 33 Euro, of meer...
De winnaar mag 1 van die 5 pakketten uitkiezen en gratis toevoegen aan een bestelling van minimum 33 Euro artikelwaarde en heeft daar 1 dag de tijd voor. Zodra er een nieuwe foto verschijnt, met een nieuwe naam, vervalt de aanbieding van de vorige dag. De publicatie van de nieuwe aanbieding met nieuwe winnaar gebeurt elke morgen rond 9 uur.
Kom iedere dag hier kijken want misschien ben jij wel onze nieuwe winnaar van de dag geworden!

Hier zal morgen ook een link geplaatst worden naar een pagina met meer uitleg + instructies voor de winnaar.

Veel plezier met de loting en tot morgen!

P.S.: Ben je nog geen lid van de exclusieve Nafra Handwerk Club? Dan kan je niet winnen, tenzij je nog snel aansluit.11/04/19

Terug van weggeweest... Stramienen in vakantiesfeer, op heel groot formaat (1.15 m. breed) -  te borduren in halve kruissteek

   04-11-stramienen-halve-kruissteek.jpg

naar andere halve kruissteekstramienen

naar andere handwerktechnieken10/04/19

Handwerk voor kinderen: platsteek als eerste handwerkpakketje, halve kruissteek en een kussen in volledige kruissteek, allemaal voorgeschilderd op stramien. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

   04-10-kinderhandwerk.jpg

naar andere handwerktechnieken09/04/19

Kippetjes als voorgedrukte en voorgeschilderde handwerkpakketten: theenap met bijhorend lopertje in kruissteek op voorgedrukte stof en een kruissteekkussen op voorgeschilderd stramien.

   04-08-kippen-voorgedrukt.jpg

naar theenappen en lopers in platsteek

naar andere kruissteekkussens

naar andere handwerktechnieken08/04/19

Lenteboden: vogeltjes, bijtjes en bloempjes... allemaal met telpatroon

   04-08-vogels-en-bloemen-telpakketten.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken05/04/19

Nieuwe 33-jaar-Nafra aanbieding - voorgeschilderde kruissteekkussens

   33-jaar-150-190.jpg

Laat jij je graag verrassen?

Dan zijn deze verrassingspakketten voor jou geknipt ;-) 

   04-05-verrassingspakketten-kruissteekkussens.jpg

Als je er eentje bestelt, dan zoeken wij voor jou 2 verschillende kruissteekkussens uit + 2 bijhorende ruggen met hotelsluiting. We kijken de historiek van je bestellingen na om zeker te zijn dat je andere pakketten ontvangt dan wat je eerder al bij ons al hebt aangekocht.

Én, er zit ook nog een bundelkorting op.

Kies je thema bij de nieuwigheden van april en laat je verrassen...05/04/19

De nieuwigheden van de maand april:
   04-april.jpg

Naar meer nieuwigheden04/04/19

Kussens om te knopen, op voorgeschilderd stramien. De rug zit bij deze beide modelletjes inbegrepen in het pakket.

   04-knoopkussens-met-rug.jpg

naar andere knooppakketten

naar andere handwerktechnieken03/04/19

Na de kaart van België is ook de "Map of Holland" opnieuw in productie gegaan. Allebei telpakketten van Lanarte, en niet van de gemakkelijkste. 

   04-03-map-of-holland-lanarte.jpg

Let op: de kaarten zijn bij ons geen stock artikelen. We bestellen ze op jouw verzoek bij de fabrikant. (Alle info op de betreffende pagina' s van de beide pakketten.)02/04/19

Op 13 april zullen we nog 33 dagen verwijderd zijn van de 33ste verjaardag van Nafra Handwerk.

Vanaf dan trekken we iedere dag een winnaar die de aanbieding van de dag wint.

   04-aanbieding-van-de-dag.jpg

De namen worden geloot uit de ledenlijst van de exclusieve Nafra Handwerk Club. Wie geen lid is, kan niet uitgeloot worden en kan dus ook niet winnen.

Ben jij er al bij? Neen? Sluit dan nog snel aan, zodat ook jouw naam van bij de start op de lijst staat. Misschien word jij dan wel onze eerste winnaar, wie weet… 

Meer details volgen later, via deze pagina. Bezoek ze iedere dag, zodat je niets mis loopt :-)


29/03/19

Diamond paintings kunnen ook grappig zijn. Hier vind je er met vierkante steentjes:

   03-20-diamond-painting.jpg

naar paintings met ronde steentjes
naar andere handwerktechnieken28/03/19

Een paard met veulen en dieren die in het wild leven: allemaal Riolis pakketten, te borduren met fijne acryldraad

   03-28-dieren-riolis.jpg

naar andere telpakketten

naar andere handwerktechnieken25/03/19

Diamond painting in bloemen en water thema, tekening volledig te bezetten met vierkante diamantjes.

   03-25-diamond-painting-bloemen.jpg

naar paintings met ronde steentjes
naar andere handwerktechniekenDe nieuwigheden van de maand maart:
   03-maart.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand februari:
    02-februari.jpg

naar  alle nieuwigheden van de laatste maanden

De nieuwigheden van de maand januari: 

    01-januari.jpg

Naar  alle nieuwigheden van de laatste maanden

De nieuwigheden van de maand december 

    12-december.jpg

Naar meer nieuwigheden

De nieuwigheden van de maand november:
    11-november.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand oktober: 
    10-oktober.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand september:
    09-september.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand augustus:
    08-augustus.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand juli:
    07-juli.jpg
Naar meer nieuwigheden


De nieuwigheden van de maand juni:
    06-juni.jpg
Naar meer nieuwigheden


Alle nieuwe pakketten van de voorbije maanden samen vind je door op dit blokje te klikken:
    nieuw.jpg

De klanten aan het woord.

anderen-over-ons.jpg

Hoe ervaren jullie deze nieuwe site? 

Laat het ons weten en lees hier hoe anderen ze ervaren.

De nieuwe "klantenkaart":

eurobons.jpg

het nieuwe systeem voor klantenbeloning.


Wil je een idee krijgen van wat bij anderen het meest in de smaak valt?
populair.jpg
Bekijk de populairste artikelen van de laatste maanden.

Wil je kinderen laten kennis maken met handwerken maar weet je niet goed waar te beginnen?

Dan vind je op deze pagina alles wat je aan informatie nodig hebt: hoe je te werk gaat, een opsomming van de volgorde i.v.m. moeilijkheidsgraad, samen met de links naar de betreffende artikelgroepen.

Een overzicht van handwerktips.
We maken pagina's met tips om handwerk te maken: hoe je de verschillende steken maakt, hoe je ervoor zorgt dat er zo weinig mogelijk draad op de achterkant van je werk zit, enz...

achterkant03.jpg

Heb je zelf een vraag ivm handwerk, dan kan je ze ons toesturen via het formulier onderaan de pagina van de blog.
Mogelijk dat ze als een van de volgende tips zal behandeld worden.

We hebben een gedetailleerdere uitleg geplaatst om te diamond painten met vierkante steentjes (met foto's)
Bekijk de tips hier.

09-tips-diamond-painting-vierkant.jpg


Via deze knop: nieuw.jpg vind je een compleet overzicht van alle handwerkpakketten die de laatste maanden toegevoegd zijn aan onze collectie.