borduurpakketten en knooppakketten

Persoonlijke gegevens

Wij geven nooit persoonlijke gegevens van klanten door aan onbevoegden. Gegevens verkopen doen we zeker niet. De gegevens die je invult op deze website worden enkel doorgegeven, voor zover nodig, aan de partijen die rechtstreeks betrokken zijn bij de levering van de goederen die je bestelde, zoals bij voorbeeld BPost.

Je persoonlijke gegevens (naam + (huis)adres + telefoonnummer + e-mailadres) worden gebruikt voor het verwerken van je bestellingen en eventueel voor het toesturen van informatie of nieuwsbrieven per e-mail.
Bij ontvangst van eender welke van onze nieuwsbrieven kan je onderaan via de toegevoegde link eenvoudig en gemakkelijk uitschrijven indien je niet langer interesse in onze artikelen zou hebben. 
Je aankoophistoriek wordt onbeperkt bijgehouden, zodat we jou bij eventuele vragen over een eerder geplaatste bestelling of over de artikelen die je bestelde, kunnen blijven verder helpen, ook al kom je met een vraag over iets dat je lang geleden aankocht. En zodat de spaarpunten, die we jou bij je aankopen schenken, niet verloren gaan en na verloop van tijd in korting kunnen omgezet worden. 
Je hebt ten allen tijde het recht om je gegevens op te vragen, te laten verbeteren of zelfs je account volledig te laten verwijderen. Zie hiervoor onze contactgegevens. Als je van dat recht gebruik wil maken zal je ons wel een identificatiebewijs moeten bezorgen, zodat we zeker weten dat jij het zelf bent en niet iemand die in jouw plaats en zonder jouw medeweten, probeert om schade te berokkenen. Aanpassingen of volledige schrapping zullen uiterlijk binnen de 4 weken verwerkt zijn, conform de wetgeving.

SSL-verbinding
Voor het versturen van data via deze webshop wordt een beveiligde SSL-verbinding gebruikt, zoals bij voorbeeld bij banken ook het geval is. Je bestelling en de persoonlijke gegevens die je invult, worden opgeslagen op de servers van onze verwerker VersaCommerce in Duitsland, die zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en die adequate maatregelen neemt om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. 

Gebruik van cookies
Cookies zijn kleine data, die als identificatie gebruikt worden. Ze worden opgeslagen op de harde schijf van jouw computerbrowser en vergemakkelijken het surfen op internet op die websites die je regelmatig bezoekt. In je browser kan je ten allen tijde die geschiedenis weer verwijderen.

Koppelingen:
- Deze website is verbonden met Google Analytics. De gegevens die we via deze partij verwerken, zijn niet persoonsgebonden en hebben enkel tot doel om de structuur en inhoud van onze website, en de samenstelling van onze collecties, steeds te kunnen verbeteren. Zo kunnen wij bij voorbeeld meten in welke artikelen of informatiepagina's veel mensen interesse hebben en in welke weinig. Die "veel of weinig mensen" blijven daarbij wel volledig anoniem.   
- Op deze website vind je een link naar Facebook maar wij installeren geen Facebook pixel. Facebook (en anderen) hebben er immers geen zaken mee, wat jij bij ons wel of niet hebt gekocht.