borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Knoopkussens en knooptapijten op voorgeschilderd stramien

Onvoorziene omstandigheden door Corona: Meerdere productie eenheden zijn gesloten voor onbepaalde tijd. Ook de transportfirma's hebben te kampen met veel afwezigen onder hun personeel. Het gevolg is dat er momenteel grote gaten in onze voorraden vallen.

Ben je (bijna) aan je laatste handwerk bezig? Wij kunnen alleen maar verwittigen... Maak je keuze en bestel zo snel mogelijk. Voorzie ook voldoende pakketten om 2 - 3 maanden mee verder te kunnen, zodat je niet plots voor voldongen feiten staat. Dan heb je ook nog het voordeel dat je een pakket gratis aan je bestelling mag toevoegen.

Doe je dezer dagen veel meer handwerk dan gewoonlijk? Hou daar rekening mee bij het aantal pakketten dat je nodig zal hebben om deze hele corona-tijd door te komen zonder dat je je begint te vervelen.

Wij blijven jullie bestellingen versturen zo lang het nog mogelijk is. Maar wat er bij de transportfirma's en leveranciers gebeurt, daar hebben wij geen vat op.

Daarom: maak een goed doordachte keuze en bestel vandaag alle pakketten die je de komende 2-3 maanden nodig hebt om te borduren - knopen en diamond painten.

En voor de rest: Hou het veilig en gezond...


Pakketten om kussens en tapijten zelf te knopen zijn geschikt voor beginners. Het is een heel leuke hobby, die zowel door vrouwen en mannen als door kinderen (vanaf 7 jaar) beoefend wordt.  Knoopje per knoopje verandert het stramien langzaam aan in een zacht tapijt of een prachtig kussen. De techniek heb je beet in een wip! En dan kan het plezier beginnen...

Bezoek ook onze stap-voor-stap tips over hoe je een knoopkussen of -tapijt begint en afwerkt.

Kies hieronder je rubriek: 

kitty-300-300.jpg
Hello Kitty
maya-300-300.jpg
Maya de bij
disney-300-300b.jpg
Disney
teddybeer-300-300.jpg
teddyberen
kind-andere-300-300.jpg

andere voor kinderen

vogel-300-300.jpg
vogels, eenden, kippen,...
poezen-300-300.jpg
poezen, tijgers, leeuwen,...
hond-300-300.jpg
honden, wolven,...
paard-300-300b.jpg

paarden

giraffe-300-300.jpg
andere dieren
bloemen-300-300.jpg
bloemen, planten,...
andere-300-300.jpg

andere


naar handwerk met andere technieken

.