borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Knoopkussens en knooptapijten op voorgeschilderd stramien

 

Update 27 november... 

Corona... We zijn er nog lang niet vanaf... Wees voorbereid op een lange winter van binnen zitten en weinig mensen fysiek ontmoeten.

Vast staat: Bij mensen die zich creatief bezig houden, heeft die hele Corona toestand veel minder vat op het mentale welzijn dan bij de niet-creatieve medemensen. 

Zorg dat je voldoende handwerk in huis hebt om jezelf (en de andere gezinsleden?) de hele winter creatief te kunnen bezig houden.  Want als je handwerk doet, vliegen de uren voorbij en heb je veel minder last van wat er zich nu over de hele wereld afspeelt. 

Bij Nafra draaien we lange dagen - ook zaterdag en zondag - om zo snel mogelijk al jullie bestellingen te verwerken en al jullie mails te beantwoorden. We vragen wel even begrip als het nu wat langer duurt dan normaal. 

Op de drukste uren van de dag is het dikwijls niet mogelijk de telefoon aan te nemen. Communiceer zoveel mogelijk via mail aub en bel alleen als het echt niet anders kan. Op die manier kunnen we veel meer mensen binnen dezelfde tijd verder helpen.Pakketten om kussens en tapijten zelf te knopen zijn geschikt voor beginners. Het is een heel leuke hobby, die zowel door vrouwen en mannen als door kinderen (vanaf 7 jaar) beoefend wordt.  Knoopje per knoopje verandert het stramien langzaam aan in een zacht tapijt of een prachtig kussen. De techniek heb je beet in een wip! En dan kan het plezier beginnen...

Bezoek ook onze stap-voor-stap tips over hoe je een knoopkussen of -tapijt begint en afwerkt.

Kies hieronder je rubriek: 

kitty-300-300.jpg
Hello Kitty
maya-300-300.jpg
Maya de bij
disney-300-300b.jpg
Disney
teddybeer-300-300.jpg
teddyberen
kind-andere-300-300.jpg

andere voor kinderen

vogel-300-300.jpg
vogels, eenden, kippen,...
poezen-300-300.jpg
poezen, tijgers, leeuwen,...
hond-300-300.jpg
honden, wolven,...
paard-300-300b.jpg

paarden

giraffe-300-300.jpg
andere dieren
bloemen-300-300.jpg
bloemen, planten,...
andere-300-300.jpg

andere


naar handwerk met andere technieken

.