borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Borduurpakketten

Pakketten om met de hand te borduren:

 

Onvoorziene omstandigheden door Corona: Meerdere productie eenheden zijn gesloten voor onbepaalde tijd. Ook de transportfirma's hebben te kampen met veel afwezigen onder hun personeel. Het gevolg is dat er momenteel grote gaten in onze voorraden vallen.

Ben je (bijna) aan je laatste handwerk bezig? Wij kunnen alleen maar verwittigen... Maak je keuze en bestel zo snel mogelijk. Voorzie ook voldoende pakketten om 2 - 3 maanden mee verder te kunnen, zodat je niet plots voor voldongen feiten staat. Dan heb je ook nog het voordeel dat je een pakket gratis aan je bestelling mag toevoegen.

Doe je dezer dagen veel meer handwerk dan gewoonlijk? Hou daar rekening mee bij het aantal pakketten dat je nodig zal hebben om deze hele corona-tijd door te komen zonder dat je je begint te vervelen.

Wij blijven jullie bestellingen versturen zo lang het nog mogelijk is. Maar wat er bij de transportfirma's en fabrikanten gebeurt, daar hebben wij geen vat op.

Daarom: maak een goed doordachte keuze en bestel vandaag alle pakketten die je de komende 2-3 maanden nodig hebt om te borduren - knopen en diamond painten.

En voor de rest: Hou het veilig en gezond...


Onze collectie borduurpakketten omvat zowel  telpakketten (borduurpakketten met telpatroon) als artikelen waarvan de stramienen al voorgeschilderd zijn of de stoffen voorgedrukt.

Stramienen en stoffen waar de tekening al op gedrukt of geschilderd is, worden voor het grootste gedeelte gemaakt in kruissteek, halve kruissteek of platsteek.

Telpakketten worden altijd in kruissteek gemaakt en zijn  heel effectief als anti-stress middel. Bij sommige tekeningen is een gedeelte van de tekening in halve kruissteek (meestal om een schaduw-effect toe te voegen). Bij de afwerking kunnen ook Franse knoopjessteek, platsteek en stiksteek gebruikt worden. Dat gaat dan eerder om details die het geheel een speciale toets geven. In een pakket zit altijd een uitleg over welke steken gebruikt worden en hoe ze gemaakt worden.

Let bij de keuze van telpakketten altijd op de moeilijkheidsgraad. Die staat op onze website bij ieder pakket aangegeven, onderverdeeld in: geschikt als eerste telpakket - geschikt voor beginners - voor gevorderden - ervaring vereist. 

 

Kies hieronder eerst het soort handwerk waar je zin in hebt: 

telpakket-300-300.jpg

---

kruissteek met telpatroon
---
kruissteek-voorgedrukt-300.jpg

---

kruissteek voorgedrukt op stof
---
platsteek.jpg

---

platsteek borduren
---
kruissteekkussen-300-300.jpg

---

kruissteek op voorgeschilderd stramien
---
stramien-halve-kruissteek.jpg

---

halve kruissteek op voorgeschilderd stramien

--- 

eerste-voor-kind-300-300.jpg
---
eerste handwerkpakketje voor kinderen

Het Nafra-team
wenst jou veel plezier
bij het uitzoeken van
je favoriete hobby artikelen! 

draden.jpg

---

Borduurgarens en patronen
toebehoren-300.jpg

---

Toebehoren

.

Wil je liever knopen? Bekijk onze collectie  knooppakketten (tapijten en kussens om zelf te maken)

Of de nieuwste techniek: Schilderen met diamantjes. Er is een verschil tussen painting  met ronde diamantjes en vierkante diamantjes

Hier bekijk je een overzicht van alle technieken:  borduren, knopen en diamond painting op 1 pagina.

Weet je niet hoe het allemaal gaat? Bekijk dan ook even onze  handwerktips.