borduurpakketten en knooppakketten

Beloning Klantentrouw: de nieuwe "klantenkaart"

Het systeem voor klanten beloning

Ieder artikel dat je bestelt (uitgezonderd artikelen met korting), heeft een bepaalde puntenwaarde die na verloop van tijd in Euro omgezet wordt.

Is het zo ver, dan krijg je automatisch een aankoop bon met een Euro waarde meegestuurd met je bestelling. Het is dus eigenlijk alsof je een Euro biljet zou krijgen.

De waarde van de Euro biljetten is variabel. Zo zal het altijd een verrassing zijn hoeveel je biljet waard is.

Ook het tijdstip waarop je ze krijgt zal altijd een verrassing zijn.

Je punten worden door ons bijgehouden in een systeem dat onze verschillende shops overkoepelt, ook je aankopen in onze andere shops tellen dus mee voor je spaartotaal.

Snel betalen levert extra punten op.

Je bestellingen wat groeperen levert ook extra punten op, en wel véél punten extra. Je hoeft daarvoor niet meer te besteden. Wat vooruitkijken is voldoende.

Zo zal je bij voorbeeld veel meer punten krijgen voor 1 bestelling van meerdere artikelen met een totale waarde van 50 Euro, dan voor exact dezelfde artikelen, die je gespreid over 2 of meerdere bestellingen aankoopt. 

Groepeer je héél goed en bereiken je bestellingen een minimum artikelwaarde van 100 Euro of meer? Dan heb je nog veel meer voordeel want dan mag je iedere keer een pakket gratis uitzoeken.

 

Waarom krijg je extra punten voor snelle betalingen en gegroepeerde bestellingen?

1. Omdat je ons ruimte helpt sparen (De reservatieruimte in ons magazijn is beperkt en bestellingen die gereserveerd staan nemen te veel plaats als ze daar lang moeten blijven wachten)

2. Omdat je ons tijd en kosten helpt sparen (1 bestelling van 5 artikelen verwerken kost veel minder tijd en minder transportkosten, dan dezelfde bestelling in 5 keer verwerken en in 5 verschillende pakjes versturen).

Als je ons helpt, dan belonen wij op onze beurt ook jou, want het ene plezier is het andere waard. Zo was het vroeger, en zo behouden we het ook in de toekomst.

 

De shops waar je aankopen meetellen in je spaartotaal:

handwerkpakketten: www.nafrahandwerk.be (daar ben je nu)

miniwinkel met knooptapijten en -kussens:  www.knooppakketten.be


Wil je graag gebruik maken van nog meer voordelen

Sluit je aan bij de exclusieve Nafra Handwerkclub (gratis) 

 


 

naar de volledige collectie handwerkpakketten.

naar de allernieuwste toevoegingen.