borduurpakketten en knooppakketten

- Betalen met Bancontact of Ideal

Alhoewel de meeste klanten bij ons via bankoverschrijving betalen, krijgen we af en toe de vraag of het niet ook met Bancontact of Ideal kan. Omdat deze webshop op een Duits systeem draait, en Bancontact en Ideal in Duitsland niet gebruikt worden, staan deze methodes niet bij de standaard betaalmogelijkheden.

Toch kan je ons vragen om je bestelling via een van die beide methodes te betalen. We gaan dan een betaallink maken voor je bestelling die we jou via e-mail gaan toesturen.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Stap voor stap:

1. Schrijf in het vak "opmerkingen" van je winkelwagentje dat je via Bancontact of Ideal wil betalen. 

2. In het betaalscherm zal je geen van beide methodes tegenkomen. Standaard staat Giropay aangevinkt. Die methode mag je laten staan. Je zal naar Giropay doorgelinkt worden. Daar mag je de betaling gewoon afbreken.

3. Je zal een mail krijgen met het overzicht van je bestelling. Die wordt automatisch vanuit het systeem verstuurd. Laat die even opzij.

4. Wij maken voor jou een betaallink aan die we jou via mail gaan toesturen (met onderaan in de mail nogmaals een kopij van je bestelling zodat je duidelijk ziet waarop de betaling betrekking heeft). Maak je niet ongerust als je die mail niet meteen krijgt. De link moeten we handmatig aanmaken. Dat zal gebeuren binnen onze normale werkuren, dus niet midden in de nacht of op zondagnamiddag.
;-)

5. Klik op de link en voer de betaling uit via de methode van jouw keuze.

Zodra wij het bericht krijgen dat je betaling gelukt is, zal de bestelling voorbereid worden. Je hoort weer van ons wanneer je pakje klaar staat voor transport. 

Ter info: alle dure betaalmethodes hebben we uitgeschakeld, zodat we de clubleden grote voordelen en geschenken kunnen blijven bieden. Daarom kan je op deze site geen creditcards, noch Paypal meer gebruiken.

 

naar de hele collectie handwerkpakketten