borduurpakketten en knooppakketten

Hoe snel?

Hoe snel heb je de bestelling in huis?


Zo lang je een bepaald artikel in deze shop kan bestellen, is het in principe(*) ook (uit onze eigen voorraad) leverbaar. We kunnen echter niet alles voorzien. Hou rekening met drukke periodes als Sinterklaas en eindejaar a.u.b. en bestel op tijd. Zo voorkom je heel wat stress en kan je die drukke tijd zelf in een ontspannen sfeer doorbrengen ;-)

Heb je toch iets dringend tegen een bepaalde datum nodig, zet dan best de datum in het opmerkingen vak van je winkelwagentje er bij, zodat we je kunnen verwittigen mocht levering tegen die datum toch niet lukken.

Hoe snel je een bestelling in huis kan hebben is ook afhankelijk van de snelheid van je betaling en je leveringsland.

Bestellingen waarvan de betaling bij ons ontvangen is voor 15 uur, vertrekken onder normale omstandigheden de volgende morgen. 

Hoe lang een zending onderweg is voor de verschillende landen kan je hier nalezen.


(*) Voor het merk Lanarte geldt een afwijkende regeling.

Een heel beperkt aantal artikelen (bovenop Lanarte - zie hierboven) volgen we niet in onze eigen collectie. Die hebben we dus nooit in voorraad maar op jouw verzoek bestellen we ze wel bij onze leveranciers. Deze worden in de shop aangeduid met "artikel op speciale bestelling". Voor deze artikelen gelden afwijkende voorwaarden.
naar andere vragen