borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Uitverkoop van Russische pakketten

01/04/22 - (nee, het is geen aprilgrap) - Nafra stopt de verkoop van alle pakketten die in Rusland geproduceerd of van Russische origine zijn.

 

Beste klanten,

Eerder hadden we al via de clubmail laten weten dat we voorlopig de aankopen van alle Russische artikelen opgeschort hebben. 

Welnu, "voorlopig" wordt definitief.

Deze pakketten worden  nu allemaal uitverkocht tot einde voorraad en niet meer besteld. 

 

Dit betreft:

-  bepaalde merken van borduurpakketten (met telpatroon).

diamond paintings. Omdat er na de uitverkoop van de betreffende diamond paintings enkel nog die van de merken Vervaco en Lanarte zouden overblijven en dat heel kleine collecties zijn, zien we het nut niet, verder nog diamond paintings in onze collectie te houden. De verkoop van diamond painting pakketten gaan we dan ook volledig stoppen. Daarom zijn ook die beide merken (die voor alle duidelijkheid geen Russische productie zijn) aan de uitverkooplijst toegevoegd. 

 

Voor elk verkocht pakket (zowel de borduurpakketten als de diamond paintings) uit deze lijst, voegen we 1 Euro toe aan onze "Help Oekraïne door te borduren" inzameling.

 

Omdat we weten dat jullie wel van verrassingen houden, hebben we ook verrassingsbundels samengesteld die je hier kan bekijken, kiezen en bestellen (met grote kortingen op de normale prijs). Voor de volledigheid moeten we wel melden dat de verrassingsbundels niet meedoen aan de inzameling.

 

of kies de pakketten per stuk (gebruik hierbij de korting code die je via mail of Facebook hebt ontvangen):

 

.

 

Toch liever andere merken maken? 

Naar onze volledige collectie handwerkpakketten.