borduurpakketten en knooppakketten

Nieuw merk: Letistitch

Nafra Handwerk - Geschreven op 15.01.2020

Na 10 jaar in het bedrijf van haar ouders meegewerkt te hebben, is Anastasia Luca-Brasoveanu, de oudste dochter van de familie Luca (van jawel, handwerkmerk Luca-S) een eigen merk handwerkpakketten gestart.  Het kreeg de naam Letistitch mee.   

Alhoewel het merk nog nieuw is, en de collectie dus nog klein, zitten er toch al verbluffende prachtstukken tussen. Achter de schermen wordt ook duchtig gewerkt aan nieuwe toevoegingen.

De pakketten worden voornamelijk in kruissteek geborduurd. Voor speciale effecten wordt hier en daar ook met halve kruissteek, 3/4 kruissteek, stiksteek, spansteek en knoopsteek gewerkt. Op de bijgevoegde kleurlegende zie je welke steken je bij welke symbolen gebruikt en met hoeveel draadjes je ze borduurt.

Zo goed als ieder model is van hoek tot hoek volledig te borduren. Zo hebben de ijverigste vingertjes het ook het liefste want dat garandeert de meeste uren bezig zijn met je favoriete hobby.

De fans van Luca-S pakketten zullen graag horen dat dit nieuwe merk bij Luca-S, in Moldavië geproduceerd wordt, met West-Europese materialen van topkwaliteit. Zo wordt er gewerkt met stoffen van topmerk Zweigart en 6-draad van topmerk Anchor.

Wij bij Nafra verheugen ons al erg op de nieuwe toevoegingen die ongetwijfeld binnenkort zullen voorgesteld worden.

Bekijk hier alle pakketten van Letistitch