borduurpakketten en knooppakketten

Verslaafd aan gsm, smartphone of tablet?

Nafra Handwerk - Geschreven op 14.11.2017

Zijn je kinderen de hele dag met hun gsm of smartphone in de weer? 

Ze zijn er wel maar ze zijn nooit “aanwezig”? 

Ontstaat er een vorm van paniek als het ding niet in de buurt lijkt te zijn? 

Krijgen ze al concentratieproblemen of kunnen ze moeilijk inslapen? 

Ben je bang dat het straks helemáál zombies worden?

Zou je niet liever hebben dat ze zich eens met iets creatiefs zouden bezig houden?

Een knooppakket kan de oplossing bieden. Smyrnapakketten zijn echt papgemakkelijk om te maken. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen het al. 

De techniek heb je na een paar knopen onder de knie en dan wordt het leuk. Nóg leuker wordt het als je een tijdje bezig bent en je een stuk van de tekening begint te zien.

Is het een kussen met een hond of een tapijt met een kat? Dan zie je het beestje als het ware voor je ogen tot leven komen terwijl je aan het knopen bent.

 

Tekeningen zijn er met tal van verschillende onderwerpen, gaande van Disney figuren, Kitty en Maya de bij, over (huis)dieren tot bloemen en geometrische tekeningen. 

En nog veel meer... Want ja, ook volwassenen knopen graag.

En nee, het is zeker niet alleen voor meisjes. Ook jongens amuseren zich er mee. 

Ons klantenbestand telt ook tal van mannen die aan de lopende band kussens en tapijten knopen. Naar hun zeggen voorzien ze zich altijd goed op tijd van extra pakketten zodat ze nooit “zonder werk” vallen.

Tja, zo gaat dat als je iets graag doet en al helemáál als er vrienden en familie in de rij aanschuiven die willen dat je ook voor hen een pakket gaat maken. Of als je een dierbare een heel persoonlijk geschenk zou willen geven.

Knooppakketten worden, eens gemaakt, ook veelvuldig weggeschonken aan de beste vriend(in), een collega waar je altijd kan op rekenen, een attente buur en ga zo maar door,…

Knopen is heerlijk ontspannen met iets waar je, eens het af is, iets aan overhoudt, waar je nog vele jaren lang plezier van hebt.

Klik hier voor de hele collectie.

Er komen natuurlijk ook regelmatig nieuwe modelletjes bij.