borduurpakketten, knooppakketten en diamond paintings

Knoopkussens en knooptapijten op voorgeschilderd stramien


Onvoorziene omstandigheden - goed nieuws - maar ook slecht nieuws:
Het goede nieuws: De meeste productie eenheden die lange tijd gesloten waren, zijn ondertussen terug opgestart.
Het slechte nieuws: De grote gaten in de voorraden zullen niet zo snel verdwijnen als je zou hopen en er zullen ook nog meer tekorten ontstaan.

Dat heeft 3 redenen:

1. De vraag naar handwerkpakketten ligt dezer dagen veel hoger dan normaal.
2. Nu de fabrikanten terug gestart zijn, kan men natuurlijk niet alle pakketten tegelijkertijd produceren. Terwijl een aantal pakketten terug leverbaar wordt, zijn er andere alweer uitverkocht. Het is een beetje als dweilen met de kraan open.
3.
De vakantieperiode staat voor de deur en de meeste leveranciers zullen weer enkele weken sluiten. Dan ligt de productie opnieuw stil. (en ondertussen wordt de vraag naar handwerk nog groter)

Ben jij tegenwoordig veel meer met handwerk bezig dan gewoonlijk? Hou er rekening mee dat je niet de enige bent. Verwacht wordt dat er deze hele zomer veel meer handwerk zal gedaan worden dan andere jaren, zowel door kinderen als volwassenen. Veel meer mensen dan anders zullen immers de vakantie thuis doorbrengen in plaats van op reis te gaan. En de creatievelingen onder hen hebben allemaal handwerk nodig. Want wat is er leuker dan een prachtig handwerk te maken als het te koud of te nat is om buiten bezig te zijn?

Heb jij nog voldoende handwerk liggen om de hele zomer mee door te komen? Heb je ook nog voldoende pakketten voor je kinderen? Wij kunnen alleen maar verwittigen... Eens een pakket uitverkocht is, zou het enkele maanden kunnen duren eer het terug leverbaar wordt.

Daarom: maak een goed doordachte keuze en bestel vandaag alle pakketten die je de komende 2-3 maanden nodig hebt om te borduren - knopen en diamond painten. Dan heb je een gegroepeerde bestelling en dan mag je nog een pakket gratis aan je bestelling toevoegen.

En voor de rest: Hou het veilig en gezond...Pakketten om kussens en tapijten zelf te knopen zijn geschikt voor beginners. Het is een heel leuke hobby, die zowel door vrouwen en mannen als door kinderen (vanaf 7 jaar) beoefend wordt.  Knoopje per knoopje verandert het stramien langzaam aan in een zacht tapijt of een prachtig kussen. De techniek heb je beet in een wip! En dan kan het plezier beginnen...

Bezoek ook onze stap-voor-stap tips over hoe je een knoopkussen of -tapijt begint en afwerkt.

Kies hieronder je rubriek: 

kitty-300-300.jpg
Hello Kitty
maya-300-300.jpg
Maya de bij
disney-300-300b.jpg
Disney
teddybeer-300-300.jpg
teddyberen
kind-andere-300-300.jpg

andere voor kinderen

vogel-300-300.jpg
vogels, eenden, kippen,...
poezen-300-300.jpg
poezen, tijgers, leeuwen,...
hond-300-300.jpg
honden, wolven,...
paard-300-300b.jpg

paarden

giraffe-300-300.jpg
andere dieren
bloemen-300-300.jpg
bloemen, planten,...
andere-300-300.jpg

andere


naar handwerk met andere technieken

.