borduurpakketten en knooppakketten

Een woordje extra uitleg

 

De "Nafra" -collectie: wordt uitgebreid. Die pakketten zijn dus niet uitlopend en krijgen bijgevolg ook geen uitloopkorting. Je code werkt niet op die pakketten.

De Sneak Peek pakketten hebben een promoprijs. Die prijs blijft ook behouden terwijl de uitloopkortingen aan de gang zijn.

Knooppakketten van Nafra: Hierop zijn, bij bepaalde modellen, bundelkortingen van toepassing. Ook die kortingen blijven ongewijzigd.

De andere pakketten van de Nafra collectie hebben we een korting gegeven van een paar cent, zodat ze een doorstreepte prijs hebben. Dat maakt het voor jou heel makkelijk om in 1 oogopslag te zien op welke pakketten je code niet van toepassing is.

 

De toebehoren
Bepaalde toebehoren blijven in onze collectie, zoals borduurschaartjes. Die hebben ook een doorstreepte prijs gekregen van een paar cent, eveneens omwille van de overzichtelijkheid. 

Andere toebehoren, die geen doorstreepte prijs hebben, zijn uitlopend tot einde voorraad. Daarop werkt je code wel.

Omdat de leveringen van de borduurramen (waarvan het hout uit Oekraïne komt) maar niet verbeteren (de ene keer zegt men dat het de allerlaatste levering is, wat later komt er dan toch weer een tegenstrijdig bericht en komt er toch nog iets, dan weer niets meer, enz, enz, ...) hebben we beslist er zelf een punt achter te zetten want dit is niet werkbaar. Borduurramen worden dus ook verkocht tot einde voorraad. Ook daarop werkt je code.

 

De halve kruissteekstramienen: hadden een bundelkorting als je het stramien + zuiver scheerwolpakket samen bestelde. Die hadden een doorstreepte prijs die we nu weggehaald hebben, zodat ook op die pakketten je code werkt. 
In het verleden kon je ook het stramien en het bijhorende pakket borduurwol afzonderlijk bestellen. Dat zal voor steeds minder artikelen het geval worden.  Op termijn zullen al deze artikelen enkel nog in bundel leverbaar zijn (tot einde voorraad).

 

Samengevat:

- Bestel je artikelen die geen doorstreepte prijs hebben? Gebruik je code.

- Bestel je artikelen die wel een doorstreepte prijs hebben? Geen code nodig.

 

Verrassing:

Wil je je liever laten verrassen in plaats van zelf afzonderlijke pakketten uit te kiezen? Dan hebben we ook verrassingsbundels (die altijd een hogere korting hebben dan de waarde van je korting code.)  

 

Wil je liever zelf je pakketten uitkiezen? Gebruik daarvoor je code.

Naar de hele collectie handwerkpakketten.