borduurpakketten en knooppakketten

Gratis telpakketje

Ben je graag creatief bezig maar heb je je nog niet aan een telpakket gewaagd?

 

Heb je nog nooit een telpakket gemaakt en durf je er niet goed aan te beginnen omdat je bang bent dat je het gaat verprutsen en het in de vuilnisbak zal belanden? 

Vraag dan nu een gratis mini-telpakketje (*) aan. Dan kan je eens je tenen in het water steken zonder iets te riskeren...  

 

Als je in België woont
Stuur ons per post een aan jou geadresseerde briefomslag, gefrankeerd met 2 postzegels.
Je eigen adres op de omslag duidelijk schrijven aub (eventueel drukletters gebruiken).
Stop er een briefje bij waarin je een telpakketje vraagt om te testen. Schrijf er ook bij wat je al gedaan hebt van handwerk en hoe je dat ervaren hebt. Zo kunnen we bepalen welk modelletje voor jou het beste geschikt is.

Als je in Nederland woont:
Stuur ons per post een aan jou geadresseerde briefomslag. Plak op die omslag geen zegels want die zijn hier niet geldig. In plaats daarvan voeg je een briefje van 5 Euro toe (opgelet: géén muntstukken) als deelname in de portkosten.
Je eigen adres op de omslag duidelijk schrijven aub (eventueel drukletters gebruiken).
Stop er een briefje bij waarin je een telpakketje vraagt om te testen. Schrijf er ook bij wat je al gedaan hebt van handwerk en hoe je dat ervaren hebt. Zo kunnen we bepalen welk modelletje voor jou het beste geschikt is.

Woon je in een ander land? Dan wordt een gratis pakketje enkel toegestuurd als onderdeel van een bestelling via deze website.

 

Ons adres:

Nafra
Maldersesteenweg 91-3
1840 Londerzeel
(België)

We sturen jou per kerende een mini-telpakketje dat je niet hoeft te betalen (*). Zo kan je zelf ondervinden wat een leuke hobby het is. Je zal blij verrast zijn dat het veel gemakkelijker is dan je had gedacht.

 

Weet je niet wat een telpakket is?  Ontdek hier hoe het in zijn werk gaat.

Je kan ook een pakketje zelf uitkiezen dat geschikt is als eerste telpakket en gebruik maken van onze 6-maanden-niet-tevreden-geld-terug-garantie.

 

--> naar  handwerk dat geschikt is als eerste telpakket.    

 

 

Naar de hele collectie handwerkpakketten.

 

 

 

 

Dit aanbod is beperkt tot 1 gratis pakketje per gezin

 


--> naar het nieuws

--> naar de leveringsvoorwaarden

--> heb je nog een vraag?